ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Θα μπορούσε να ήσαν αυτές οι δηλώσεις Πελετίδη!



Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
    (Διαχειριστή του  istologiou)

* Το νερό του έτοιμου φράγματος της Βαλμαντούρας, που είναι πολύτιμο για την πόλη της Πάτρας και όπως δήλωσε ο επικεφαλής μηχανικός του κ. Γιώργος Λάζαρης, περιμένει την σύσταση δημοτικού φορέα για να το παραλάβει, όπως ορίζει η νομοθεσία, θα το παραλάβουμε ως Δήμος Πατρέων, καθότι επιθυμούμε να προλάβουμε δυσάρεστα γεγονότα λειψυδρίας.


* Το φράγμα Πείρου-Παραπείρου, ζωτικό εργαλείο για την ανάπτυξη της περιοχής Πατρέων, Δυτ. Αχαΐας, Ερυμάνθου, ο Δήμος μας θα αναλάβει εκστρατεία για την άμεση παραλαβή του, εκ μέρους διαδημοτικού φορέα, ευθείς ως αποπερατωθεί το υπόλοιπο 5% των εργασιών που απομένουν.

* Θα ασκήσουμε πιέσεις στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Οικολόγων, ώστε να επιταχύνει την έλευση από Ρεβυθούσα του υγροποιημένου φυσικού αερίου και την αποθήκευσή του σε εγκαταστάσεις του ΟΛΠΑ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την χρήση αυτής της οικονομικής και φιλικής στο περιβάλλον ενέγειας.

* Τέλος θα κινηθούμε ως Δήμος Πατρέων προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης σύνδεσης με τον αγωγό του Βιολογικού της περιοχής από την οδό Παπαφλέσσα μέχρι την κατάληξή του, για να απαλλαγεί από την μπόχα ο πολίτης-δημότης της περιοχής, ο μέσος πολίτης που επιθυμούμε να παραμείνει δραστηριοποιούμενος στην παραλιακή ζώνη της Ακτής Δυμαίων και να αρχίσει να καθαρίζει η θάλασσα απαλλασσόμενη από τα λύματα που πέφτουν «ωμά» στην ακτή από τους αποχετευτικούς αγωγούς!

Με αυτά τα έργα θα μπορούσε να ασχοληθεί ένας Δήμαρχος που ενδιαφέρεται για την πόλη του και που εάν και δεν είναι Πατρινός θα είχε ενσωματωθεί στις ανάγκες της.

«Θα "πλημμυρίσουμε" τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου θα την μετατρέψουμε σε Γέφυρα Ζωής...» αναφέρει σε προπαγανδιστική δήλωσή του, στο πλαίσιο υπενθύμισης  των σκοπών συγκεκριμένου κόμματος, τους οποίους ανώφελα προωθεί.

Επωφελέστερο θα ήταν εάν πάσχιζε να πλημμυρίσουν τα φράγματα που έχει ανάγκη η Πάτρα και η γύρω περιοχή της.

Δυστυχώς, ο Δήμαρχος Πατρέων έχει σχέση με αυτά όσο ο Φάντης με το Ρετσινόλαδο!

Αντί των παραπάνω, προτιμεί κομματική χειραγώγηση των δημοτών, τους οποίους στο πλαίσιο της κομματικής του σχέσης χειραγωγεί με τον πιο χείριστο τρόπο, μετατρέποντάς τους σε άθυρμα των επιδιώξεών του!

Δεν γνωρίζουμε εάν όντως, όπως... σέρνεται στην πολιτική πιάτσα, ο κ. Πελετίδης ετοιμάζεται να κατέλθει ως κομματικός υποψήφιος, στην κενή θέση του σημερινού βουλευτή του ΚΚΕ, που φαίνεται να έχει εγκατασταθεί μονίμως στην Αθήνα. Εάν είναι έτσι, δικαίωμά του. Όμως ακόμη είναι δήμαρχος Πατρέων και έχει υποχρέωση να προωθήσει ζητήματα της πόλης.  Τα γενικότερα, ας κάνει υπομονή και από τον Σεπτέμβρη του 2019, θα έχει όλο τον χρόνο δικό του. Και μετά χαράς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Όμως τώρα, το ξαναλέμε, πρωτεύουν τα ζητήματα της πόλης.    

Εάν θέλει να μην συνδεθεί ως  δήμαρχος Πατρέων με το αντίστοιχο των πορειών σύνδρομο Αννίνου, τότε που  κατασκεύαζε κούτουλες  στις πλατείες, ενώ την ίδια περίοδο είχαν αρχίσει να πίνουν τη θάλασσα από τις βρύσες των σπιτιών τους οι Πατρινοί, επείγει η αλλαγή πορείας στην δημοτική πολιτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Η αλήθεια δεν συμφωνεί μαζί μας; Κακό του κεφαλιού της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: