ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Άντε και του χρόνου τάμα για περπάτημα ξυπόλυτοι!

Με αφετηρία την Πλατεία Γεωργίου περίπου 1500 άτομα ξεκίνησαν στις 8 το πρωί συμμετέχοντας στην μεγάλη πορεία, που είχε προγραμματίσει η δημοτική αρχή της πόλης κατά της ανεργίας, με τη συμμετοχή συνδικάτων, φορέων, συλλόγων της περιοχής και απλών πολιτών. 
 
Νέοι, οικογένειες με τα παιδιά τους, αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας κρατώντας πανό και μπαλόνια έδωσαν παρών στην Πελετειάδα πορεία, με επικεφαλής σε αυτή, τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πατρών Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.  (διακρίνεται στη φωτογραφία περιχαρής για το ακτιβίστικο γουίκ έντ!
 
Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 2.500, ήτοι σύνολο κατώτερο από τη δύναμη του ΚΚΕ στην Πάτρα, ενώ κατά την διάρκεια της πορείας κάποιοι προστέθηκαν σε αυτή. 

Συμπέρασμα: Πολύ φασαρία για το τίποτα. και να σκεφθεί κανείς ως οι διοργανωτές της μάζωξης είχαν επενδύσει ελπίδες που άγγιζαν την ουτοπία του γκρεμίσματος της κυβέρησης.  Η πλειοψηφία των Πατρινών είχε πιάσει τις θάλασσες, καθώς διέκρινε την κομματική σκοπιμότητα σε αυτήν την εκδήλωση.

Άντε και του χρόνου, έτος 2018, που η χώρα θα έχει βγει στις Αγορές, προσευχή στον ύψιστο και τάμα για περπάτημα ξυπόλυτοι. Και για το 2019, έτος βουλευτικών εκλογών, κατανυκτικές προσευχές, τουλάχιστον για εκλογή Πελετίδη και άνοδό του στο βουλευτικό αξίωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: