ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Με άρωμα Ολυμπιακού η παρουσίαση...


Φωτογραφία του συγγραφέα.


 ...της «Ερυθρόλευκης τρέλας» του Κώστα Κρεμμύδα την Παρασκευή, στο αίθριο του βιβλιοπωλείου «Το Δόντι» (Φιλοποίμενος 36-42)


Το νέο βιβλίο του Κώστα Κρεμμύδα «Ερυθρόλευκη τρέλα» (εκδ. Μανδραγόρας) θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, ώρα 8.30 μ.μ. στην Πάτρα στο αίθριο του βιβλιοπωλείου «Το Δόντι»(Φιλοποίμενος 36-42). Μαζί με τον Κ. Κρεμμύδα, θα μιλήσουν ο συγγραφέας Βασίλης Λαδάς και ο δικηγόρος Σπύρος Καραχάλιος.
Ο Ολυμπιακός, οι εμβληματικοί παίχτες του, η ιστορία του μέσα από αθλητικές εφημερίδες, ο Κολωνός, η γειτονιά, ο Λόφος, η Ακαδημία Πλάτωνα, τα μνημεία, τα μαγέρικα, τα σινεμά κι οι άνθρωποί του, ανάμεσα σ' αυτούς κι οι άνθρωποι του Κώστα Κρεμμύδα, οι μνήμες του κι οι ιστορίες τους, κι η Πολιτική (με Π κεφαλαίο) συμπλέκονται, συνδέονται, εναλλάσσονται σ' ένα τρυφερό, πηγαίο, σαρκαστικό και αυτοσαρκαστικό αφήγημα...
Ο Κώστας Κρεμμύδας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Παιδαγωγικά στη ΣΕΛΕΤΕ, Νομικά στη Νομική Αθηνών και Κοινωνική Ιστορία στη Σορβόνη, όπου και παρουσίασε το μεταπτυχιακό του: «Συνδικαλιστικό κίνημα και Τράπεζες στην Ελλάδα (1917-1949), Η περίπτωση της Εθνικής Τράπεζας». Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο Πατρών με θέμα «Επιθεώρηση Τέχνης (1954-1967)». Από το 1993 διευθύνει το περιοδικό «Μανδραγόρας» και τις ομώνυμες εκδόσεις. Συμμετέχει στην Οργανωτική Επιτροπή του «Συμπόσιου Ποίησης». Κριτικά κείμενα, δοκίμια και χρονογραφήματα του δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: