ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Πάρτο Αλλιώς

Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        Επιτέλους να ησυχάσουν
·        Οι φοροφυγάδες
·        Των λιστών
·        Και των ληστειών

·        Μα να σε κυνηγούν εσαεί
·        Για απλώς καταλήστευσες
·        Τη χώρα…
·        Δηλαδή
·        Την υγεία,
·        Την παιδεία.
·        Διότι αγαπητέ μου
·        Για μια απάτη
·        Για μια φοροκλοπή
·        Ζούν
·        Και  μετά;
·        Τρώνε και πίνουν
·        Μετά φίλων και …αδίκαστων…
·        Αμ  οι  άλλοι οι δανειστές
·        Θα σας δώσουμε τη δόση
·        Αν αποδώσετε …λευκούς
·        Τους …λαμόγιους
·        Ούτε φύλλο συκής
·        Χυδαίοι και ξετσίπωτοι
·        Όχι η Ευρώπη δεν νοσεί
·        Είναι νεκρή
·        Ηθικά…
·        Γι’ αυτό επιβιώνουν 
·        Όλες οι εκδοχές του ναζισμού
·        Και του ακρονεοφιλελευθερισμού
·        Αυτά πάνε μαζί
·        Διότι η χώρα αγαπητέ μου κινδυνεύει
·        Από την ….αριστερά
·        Όχι από τους μαχαιροβγάλτες
·        τους νταήδες
·        του νταβατζήδες
·        τους εκβιαστές
·        της Χρυσής Αυγής
·        Αυτούς εκθείασε
·        Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
·        Εκλεκτές συγγένειες .
·        Ο Γάλλος πρώην επικεφαλής της THALES υποστηρίζει ότι η ακριβής φράση του προέδρου του ελληνικού τμήματος της εταιρείας ήταν: «Χάσαμε την αγορά αυτή επειδή δωροδοκήσαμε χαμηλά, ενώ οι Αμερικανοί στόχευσαν τον υπουργό Εσωτερικών και τον πρωθυπουργό». Στην κατάθεση αυτή ο Γάλλος φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι η αμερικανική Saic -που τελικώς ανέλαβε το C4I- υποστηριζόταν από τον τότε αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Ντικ Τσέινι.
·        Πρωθυπουργός ήταν ο Σημίτης
·        Πλην της Φώφης Γεννηματά στο προγραμματικό και πολιτικό Συνέδριο θα μιλήσουν οι επικεφαλής των κομμάτων και κινήσεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο εκπρόσωπος των Κινήσεων Πολιτών Γιάννης Τούντας και ο προέδρος της ΕΔΕΜ
·        Ανατολικά της …ΕΔΕΜ…
·        Και ο Σημίτης θα είναι εκεί…
·        Στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Πατάτας, το οποίο διοργανώνεται στην Αγία Άννα στη Νάξο, ναξιώτες παραγωγοί και οι οικογένειές τους, με την συνδρομή κατοίκων του νησιού, θα επιχειρήσουν να καθαρίσουν, να τηγανίσουν και να προσφέρουν στους επισκέπτες περισσότερα από 550 κιλά, από τις φημισμένες πατάτες του νησιού.
·        Νάξιοι
·        Και ανάξιοι
·        Γιάννης Αγγελάκας : Διάβασα πως η Συννεφούλα” του Διονύση Σαβόπουλου,ο “Μπαγάσας” του Άσιμου, κάποιες σοφές γελοιογραφείες, διηγήματα κ.α είχαν συμπεριληφθεί και αυτά στο εν λόγω βιβλίο και παρ’ολα αυτά κατόπιν επιθυμίας, άρα διαταγής, της Εκκλησίας κόπηκαν από την διδακτέα ύλη.Θα ήθελα να ζητήσω από τον κύριο Υπουργό να αποσύρει από την διδακτέα ύλη και το τραγούδι μας “Γιορτή” (αν όντως υπάρχει τέτοια πρόταση). Δεν θέλω να συμμετέχω σε εκπαιδευτικά πονήματα εάν αυτά χρειάζονται την έγκριση οποιουδήποτε ιερατείου. Ακόμα κι αν με εγκρίνουν αυτοί, δεν τους εγκρίνω εγώ γι’ αυτόν τον ρόλο».
·        Άλλος ο Αγγελάκας
·        Και άλλος ο Μαλάκας 
·        (πολλοί)
·        Σύμφωνα με τις αρμόδιες  ισπανικές αρχές κοινωνικής πρόνοιας, οι ταμειακές ανάγκες για την πληρωμή όλων των υποχρεώσεων προς τους συνταξιούχους θα φθάσουν τα 17,218 δισεκ. ευρώ. Για να ικανοποιηθούν αυτές οι υποχρεώσεις, το κράτος θα χρειασθεί να διαθέσει 9,5 δισεκ. ευρώ επιπλέον από τα διαθέσιμα έσοδα των ταμείων. Τα 5,986 δισεκ. θα εξασφαλισθούν από τον κρατικό δανεισμό και τα άλλα 3,514 θα αντληθούν από τα αποθεματικά των συνταξιοδοτικών ταμείων.
·        Μα καλά
·        Αυτοί δεν  ήταν …υπόδειγμα…
·        Αποτυχίας…
·        Αλέξης Τσίπρας : «Η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές προστατευμένα και για επικοινωνιακούς λόγους θα βγει με το σπαθί της» και με όρους βιώσιμης προοπτικής. Γι αυτόν τον λόγο  δε θα αναζητήσει το καλοκαίρι του 2018 πιστωτική γραμμή στήριξης με νέες δεσμεύσεις, αλλά μετά την απόφαση της 15ης Ιούνη, είμαστε βέβαιοι ότι θα βγει καθαρά και θα αποχαιρετήσει οριστικά τα μνημόνια».
·        Μαζί με το σπαθί κρατάτε και κάνα κουμπούρι
·        Και μπαζούκα μπορεί να χρειαστεί…
·        Γιανης Βαρουφάκης : Πριν 2 χρόνια, την 29η Ιουνίου 2015, το Eurogroup και η τρόικα, εκτελώντας την απειλή που αρχικά εκτόξευσε στο γραφείο μου ο Γερούν Ντάιζελμπλουμ στις 30 Ιανουαρίου 2015, τρεις μέρες αφότου ανέλαβα το υπουργείο οικονομικών,  έκλεισαν στην στρόφιγγα της ρευστότητας για τις ελληνικές τράπεζες καθιστώντας το κλείσιμό τους αναπόφευκτο. Από τότε, οι συμπατριώτες μας που τον Γενάρη του 2015 φώναζαν «ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΟΥΝ!» επιδίδονται στην θλιβερή τους καμπάνια να λοιδορήσουν το 62% των Ελλήνων που στάθηκαν παλικάρια με εκείνο το βροντερό ΟΧΙ του Ιουλίου 2015.
·        Μόνο που δεν κατάλαβες , Γιάνη, την παγίδα
·        Και
·        Κόπανοι και παλληκάρια όλοι  γίναμε κουβάρια…
·        Ο Βενιζέλος θα μιλήσει αύριο
·        Την Ν.Δ αρχικά ήταν να την εκπροσωπήσει ο …Πάγκαλος
·        Αλλά επεκράτησαν πιο νηφάλιες απόψεις
·        Θα πάει ο ακρο- νεοφιλελεύθερος Κυριάκος
·        Αλλά πες μου
·        Με ποιους θα πας;
·        Και ποιους θα αφήσεις;…
·        Γιατί όλοι μαζί κομμάτι αδύνατον…
·        Ο  Βαγγέλης δεν είναι αδύνατον …
·        Ο  Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μάικλ Φάλον, έγραφε στη Daily Telegraph: «βλέποντας εκείνο το παλιό, σαραβαλιασμένο “Κουζνέτσοφ” να διασχίζει πριν από μερικούς μήνες το κανάλι της Μάγχης νομίζω ότι οι Ρώσοι θα θαυμάζουν με κάποια ζήλεια αυτό το πλοίο.» Η  απάντηση από τη Μόσχα: «Αυτές οι εκστατικές δηλώσεις του υπουργού Φάλον για την ωραία εμφάνιση του καινούριου τους αεροπλανοφόρου, ανώτερη εκείνης του ρωσικού αεροπλανοφόρου Ναύαρχος Κουζέντσοφ, αποδεικνύουν μια προφανή έλλειψη γνώσεων για την επιστήμη της ναυπηγικής».
·        Γιατί δεν τα …δοκιμάζετε με βλήματα σε πραγματικές συνθήκες;…
·        Ο  Στέλιος Κούλογλου σημείωσε: «Ο κ. Γεωργιάδης ήταν θιασώτης της δικτατορίας. Δεν ξέρετε ότι έχει πει ότι η οικονομία στη δικτατορία ήταν θαύμα; Είχε χρησιμοποιήσει μάλιστα και μια έκφραση που μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή. «Οι τακτικές της ΝΔ είναι σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί κι ό, τι άλλο προκύψει: σκουπίδια, φωτιές κλπ. Δηλαδή οποιοδήποτε εμπόδιο το χρησιμοποιεί για να κάνει αντιπολίτευση. Είναι λυπηρό.
·        …Μπαχαλάκηδες είναι και μη …ντρέπεσαι Στέλιο…
·        Πάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz, σάλπαραν από τον Πειραιά για τις Κυκλάδες σε μια... ροζ κρουαζιέρα! Η διάρκειά του ταξιδιού είναι οκτώ μέρες και θα έχει ως περιεχόμενο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και live ερωτικά σόου. Ο σκοπός είναι τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν συντρόφους!
·        Ουσίες, ουσίες και οινο---πνεύματα(;)…
·        Τώρα που γλίτωσαν τον έλεγχο οι φοροφυγάδες …
·        Έχασε τις αισθήσεις του σε εκδήλωση ο Ερντογάν
·        Περαστικά
·        Αλλά προ πολλού δεν έχει  αίσθηση της πραγματικότητας…
·        Γιατί χαίρονται τα λαμόγια και χαμογελούν πατέρα
·        Διότι …μπορούν να (φορο) διαφεύγουν
·        Με τις ευλογίες…
·        Σύμφωνα με το vimaorthodoxias.gr ο κ. Σεραφείμ απέλσυε τον οδηγό του επειδή πήρε διαζύγιο με την γυναίκα του! ΟΜητροπολίτης Πειραιώς άσκησε πειθαρχική δίωξη και τον παρέπεμψε στο υπηρεσιακό συμβούλιο της Εκκλησίας για ανάξια διαγωγή και έλλειψη εκκλησιαστικού φρονήματος. Το υπηρεσιακό συμβούλιο αποφάσισε την απόλυση του οδηγού και τώρα το θέμα έχει παραπεμφθεί σε δεύτερο βαθμό... 
·        …Άγιος ο μισθός του…
·        Τραγι…κό …






Δεν υπάρχουν σχόλια: