ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Νίκος Κανελλάκης, νέος πρόεδρος στο ΠΕΑΚ:

 

«Εύκολα στη ζωή μας δεν υπάρχουν, δύσκολα είναι παντού. Ένα από αυτά είναι κι αυτό που αναλαμβάνει η νέα διοίκηση. Να συνεχίσει δηλαδή ένα έργο που ξεκίνησε η προηγούμενη διοίκηση μετά τις εκλογές. Είναι μια συνέχεια, αυτό είναι το σημαντικό» είπε ο νέος πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Νίκος Κανελλάκης.


«Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε το επιτυχημένο έργο της προηγούμενης διοίκησης»



Στο αθλητικό μαγκαζίνο «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» και στον Ηλία Μάτσα μίλησε ο νέος πρόεδρος του ΠΕΑΚ. Ο Νίκος Κανελλάκης τόνισε την συμβολή της προηγούμενης διοίκησης στην αναγέννηση των εγκαταστάσεων μετά την καμένη γη που παρέλαβε, ενώ αναφέρθηκε στις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν μέσα στο καλοκαίρι και τα βήματα που πρέπει να συνεχίσει η νέα διοίκηση ώστε τα γήπεδα να προσφέρονται στο λαό, να τα χρησιμοποιεί.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Κανελλάκης στο «Αρχίζει το ματς»:
«Εύκολα στη ζωή μας δεν υπάρχουν, δύσκολα είναι παντού. Ένα από αυτά είναι κι αυτό που αναλαμβάνει η νέα διοίκηση.

Να συνεχίσει δηλαδή ένα έργο που ξεκίνησε η προηγούμενη διοίκηση μετά τις εκλογές. Είναι μια συνέχεια, αυτό είναι το σημαντικό. Είναι μια νέα διοίκηση που σκοπό έχει να προσχωρήσει και να βελτιώσει περισσότερο ακόμα, αν είναι δυνατόν τις εγκαταστάσεις.

Τα μεγάλα καράβια όταν τα βρίσκουν μεγάλες φουρτούνες και μάλιστα ασυντήρητα, υπάρχει πρόβλημα. Έτσι τα βρήκαμε κι εμείς όταν ανάλαβε η πρώτη διοίκηση.
Πριν την πολιτική αλλαγή είχαμε ένα καράβι ακυβέρνητο που πήγαινε με αυτόματο πιλότο.

Με μεγάλη προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια, η διοίκηση του Κώστα Κόντη, που ήμουνα μέλος κι εγώ, βελτίωσε πολύ τα πράγματα, φέραμε σε ένα πολύ καλό σημείο την κατάσταση και νομίζω ότι από δω και πέρα έρχονται και πολύ καλύτερα πράγματα γιατί πλέον έχουμε βάλει το νερό στ' αυλάκι.

Το πιο άμεσο που έχουμε μπροστά μας είναι το πως θα καταφέρουμε να κάνουμε το καλύτερο που Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων  κολύμβησης στις 13-16 Ιουλίου.

Όλη μας η σκέψη και η προσπάθεια είναι να γίνει ένα κολυμβητήριο στολίδι ώστε να φιλοξενήσει τους 1000 αθλητές που θα έρθουν μαζί με τους συνοδούς. Είναι το πρώτο στοίχημα που μπαίνει στη νέα διοίκηση και είναι συνέχεια της προηγούμενης.

Είμαστε σε διαδικασία βελτιώσεων και αποκατάστασης κάποιων πραγμάτων. Θα σας πω μόνο ότι ο κλιματισμός που είναι από τους πιο ακριβούς που υπάρχουν, έχει δουλέψει μόνο δύο φορές τα προηγούμενα χρόνια και αυτό είναι το κακό.

Αυτή είναι η προσπάθεια που κάνουμε να λειτουργήσει ο κλιματισμός γιατί θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα, όχι μόνο στις επιδόσεις αλλά και τις θερμοκρασίες χειμώνα καλοκαίρι.

Βήμα-βήμα θα τα κάνουμε όλα. Το πιο άμεσο θέμα που πρέπει να τελειώσει και να μπει σε μια διαδικασία είναι το γήπεδο του Πάτραι, γιατί κι αυτό ανήκει στο ΠΕΑΚ. Έχουμε κάποια προβλήματα με τον εργολάβο, νομίζω θα λυθούν και θα παραδοθεί το έργο.

Το αμέσως επόμενο που πρέπει να ξεκινήσει διαδικασία μετά από την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων σε σχέση με τα χαρτιά του, είναι το κολυμβητήριο της Αγυιάς.

Γιατί όπως ξέρετε όταν παραλάβαμε, παραλάβαμε εγκαταστάσεις που οι περισσότερες δεν είχανε καν νομιμοποίηση. Φάγαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να νομιμοποιήσουμε και τις εγκαταστάσεις και το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Ήδη πριν λίγες μέρες καταφέραμε να τελειώσουμε το κτηματολόγιο σε σχέση με το παλιό κολυμβητήριο της Αγυιάς.

Έχει μπει στον προϋπολογισμό ένα κονδύλι για την διαδικασία που ξεκινάει για να αρχίσουν οι πρώτες εργασίες στην Αγυιά, που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό, την περίφραξη και τα γήπεδα.

Για να δούμε πως θα το διαχειριστούμε από δω και πέρα. Υπάρχει ένα αγκάθι μεγάλο που αφορά το βοηθητικό του Τόφαλος. Υπάρχουν αρκετά, όμως βάζουμε στόχους βήμα βήμα. Να τελειώσουμε πρώτα το πρωτάθλημα που έχουμε μπροστά μας.

Να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε όλον τον κόσμο σε συνθήκες ικανοποιητικές, ούτως ώστε να φύγουν ικανοποιημένοι από την πόλη μας. Όταν έρχονται 3000 άτομα, μόνο καλό είναι για την πόλη και οικονομικό.

Πρώτος στόχος είναι αυτός και η επόμενη μεγάλη εκδήλωση στην πόλη μας είναι η υποδοχή της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ 7 και 8 Αυγούστου στο Τόφαλος.

Είναι μεγάλο γεγονός για την πόλη και τη νεολαία της., είναι πολύ σημαντικό γεγονός. Πρέπει να ρίξουμε όλο το βάρος να είμαστε καλοί σαν οικοδεσπότες.
Να δείξουμε στην κοινωνία ότι οι εγκαταστάσεις που έχουνε γίνει με κόπο και με αίμα από το λαό, έχουνε βρει το δρόμο τους και αξιοποιούνται σωστά.

Αν κάνεις σωστή διαχείριση και όλοι συμβάλουν όπως πρέπει να συμβάλουν, οι ομάδες και όσοι τα χρησιμοποιούν, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό. Να έχουμε καλή πίστη ο ένας στον άλλον. Και εμείς προς τις ομάδες και οι ομάδες προς εμάς.
Έληξε η θητεία της προηγούμενης διοίκησης.

Κάποιοι είπαν δεν μπορούμε να συνεχίσουμε κάποιοι είπαν μπορούν, γίνανε και κάποιες καινούργιες προτάσεις και η επιλογή έγινε από την Γενική Γραμματεία αθλητισμού.

Χθες βγήκε το ΦΕΚ, σήμερα αποδεχόμαστε και κάνουμε συγκρότηση ΔΣ και παίρνουμε τις πρώτες αποφάσεις που είναι αναγκαίες για να προλάβουμε το πρωτάθλημα που έχουμε μπροστά μας.

Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ερώτηση, ή απορία έχει ο καθένας και αμφιβολία. Απλά να ρωτάει εμάς, να του απαντάμε και να μην ακούει την κάθε φωνή που βγαίνει, είτε γιατί είναι πικραμένη είτε γιατί έχει κακοήθεια.

Η διοίκηση η προηγούμενη και η συνέχεια που είμαστε εμείς έχει ανοιχτές τις πόρτες και στο κολυμβητήριο και στο Τόφαλος, σε όλους τους συμπολίτες μας. Όλα τα μεγάλα έργα ανήκουν στην κοινωνία, στην πόλη και τον λαό της.

Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε παρατήρηση ή παρέμβαση στο να κάνουμε κάτι καλύτερο ή αν δεν γίνεται κάτι σωστά.

Θέλω ο κόσμος να βλέπει την προσπάθεια που γίνεται από ανθρώπους θα αφιερώσουν χρόνο και κόπο εθελοντικά. Είμαστε εδώ χωρίς να παίρνουμε ούτε ένα ευρώ. Σ αυτή την χώρα πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας μερικές φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: