ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Ψεκασμοί κουνουπιών στην Πάτρα το ερχόμενο διήμεροΣτα πλαίσια του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, που έχει εκπονήσει ο Δήμος Πατρέων, τα αρμόδια συνεργεία πρόκειται, κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 29 Ιουνίου 2017, από 6:30 έως 9:30π.μ. περίπου, να διενεργήσουν ψεκασμό ακμαιοκτονίας με τη χρήση κατάλληλου εντομοκτόνου, στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο.


Επίσης ψεκασμοίμ θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ στην Ξερόλακκα και παρόχθια του χειμάρρου Μείλιχου στη συμβολή με την Εθνική οδό Πατρών Αθηνών, ενώ ψεκασμός θα γίνει και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 τις ίδιες ώρες στο Β΄ Κοιμητήριο.

Οι ψεκασμοί θα διενεργηθούν εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Οι χώροι των Κοιμητηρίων θα παραμένουν κλειστοί κατά τη διάρκεια των ψεκασμών και παρακαλούνται οι πολίτες να μην εισέρχονται στο χώρο και να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων μέχρι το πέρας των εργασιών ψεκασμού.
Δημοσίευση σχολίου