ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Κώστας Γαβρόγλου: Επαναπροσδιορισμό του λυκείου

Τον επαναπροσδιορισμό του λυκείου, μέσω της ορθολογικοποίησης των προγραμμάτων σπουδών, της διδασκαλίας λιγότερων μαθημάτων, με περισσότερες ώρες διδασκαλίας και των νέων τρόπων αξιολόγησης, πρόταξε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, ως προτεραιότητα της κυβέρνησης μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «Δευτεροβάθμια εκπαίδευση - Παρόν και μέλλον», που πραγματοποίησε η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας.


«Έχουν γίνει πολλά για την πρωτοβάθμια και το γυμνάσιο, τώρα έχει έρθει η ώρα του λυκείου», είπε ο Κ.Γαβρόγλου. «Αυτό που καλούμαστε λοιπόν να δούμε ως κοινωνία, είναι το εξής: θα αφήσουμε το Λύκειο να σταθεί στα πόδια του; Αυτό είναι η μεγάλη πρόκληση και από αυτό θα προκύψουν όλα τα υπόλοιπα», πρόσθεσε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: