ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Αυτά είναι τα επτά νέα μέλη του ΠΕΑΚ Πάτρας

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Τεύχος ΥΟΔΔ 313/27.06.2017) η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γεώργιου Βασιλειάδη με την οποία ορίζονται τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του «ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΩΝ» ως εξής:

1. Κανελλάκης Νικόλαος του Ανδρέα επάγγελμα ασφαλιστής, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Τρίγγο Κωνσταντίνο του Ηλία, επάγγελμα αρτοποιός.
2. Παππά Μαρία του Δημητρίου, επάγγελμα εκπαιδευτικός καθηγήτρια φυσικής αγωγής ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτρια την Πάλμου Ουρανία του Βασιλείου, επάγγελμα πολιτικός μηχανικός.
3. Καραχανίδης Νικόλαος του Ιορδάνη, επάγγελμα συνταξιούχος, ως Γραμματέας, με αναπληρωτή τον Κακκαβά Κωνσταντίνο του Ηλία, επάγγελμα καθηγητής φυσικής αγωγής-ελεύθερος επαγγελματίας.
4. Θωίδης Πολυχρόνης του Χαράλαμπου, επάγγελμα λογιστής - φοροτεχνικός, ως Ταμίας, με αναπληρωτή τον Βαλουξή Χρήστο του Δημητρίου, επάγγελμα εκπαιδευτικός.
5. Σταθόπουλος Αποστόλης του Ιωάννη,  επάγγελμα ιδιωτικός υπάλληλος ως έφορος, με αναπληρωτή τον Κοντο Αναστάσιο του Ευαγγέλου, επάγγελμα συνταξιούχος.
6. Λαγογιάννη Αγγελική του Θεοδώρου, επάγγελμα λογίστρια, ως Μέλος, με αναπληρώτρια την Τσοκανά – Πολύζου Μαρία του Ευαγγέλου, επάγγελμα λογίστρια.
7. Ροζής Άγγελος του Νικολάου, επάγγελμα εκπαιδευτικός καθηγητής φυσικής αγωγής, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον Κουμανιώτη Νικόλαο του Κωνσταντίνου, επάγγελμα επιχειρηματίας.
Η θητεία των μελών της Επιτροπής Διοίκησης είναι διετής.
Δημοσίευση σχολίου