ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι


Με τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων και επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

 
Συζητήθηκαν οι θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και η επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης με τη πρόσφατη απόφαση του Eurogroup. Ο πρωθυπουργός επεσήμανε τη θετική αντίδραση των διεθνών χρηματαγορών και τη διαμόρφωση των επιτοκίων των ελληνικών ομολόγων στα χαμηλότερα επίπεδα από την αρχή της κρίσης, εξελίξεις που φέρνουν εγγύτερα την πρόσβαση της χώρας στις αγορές. 

Επιπλέον, η πρόσβαση στις αγορές θα αποτελέσει σήμα για επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας. Ως γεγονός ύψιστης σημασίας, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την αναφορά της απόφασης του Eurogroup στην ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος το καλοκαίρι του 2018, και ευχαρίστησε για τη συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κ. Γκουαλτιέρι χαρακτήρισε τόσο την έξοδο στις αγορές όσο και την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ως απολύτως εφικτούς και ρεαλιστικούς στόχους και επεσήμανε τη σημασία της ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: