ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Δουλειά της ΕΛΑΣ δεν είναι να δημιουργεί βεντέτες


Φωτογραφία αρχείου.


«Η επιλογή της συγκέντρωσης στα Εξάρχεια είναι προφανές ότι σκοπεύει να δημιουργήσει όρους έντασης μεταξύ της ελληνικής αστυνομίας και του αντιεξουσιαστικού χώρου»

Στην σημερινή ενημέρωση συντακτών ο Δ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι αύριο προγραμματίζεται από συνδικαλιστική οργάνωση των αστυνομικών η διενέργεια εκδήλωσης στην πλατεία Εξαρχείων με τη σαφή στήριξη της ΝΔ. «Η επιλογή αυτή είναι προφανές ότι σκοπεύει να δημιουργήσει όρους έντασης μεταξύ της ελληνικής αστυνομίας και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Δουλειά της Ελληνικής Αστυνομίας δεν είναι να δημιουργεί βεντέτες με πολιτικούς χώρους αλλά να διασφαλίζει την τήρηση των νόμων και την ασφάλεια των πολιτών».
«Σκιαγραφείται λοιπόν η βασική κατεύθυνση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θυμίζει τις πιο σκοτεινές περιόδους της δεξιάς: Πρόκληση κοινωνικής έντασης για την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις για δήθεν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, επιχείρηση να δημιουργήσει αίσθηση ανασφάλειας και συγκρούσεων» τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
«Πρόκειται για στρατηγική έντασης με προβοκατόρικες ενέργειες και προπαγάνδα άνευ ορίων. Τελευταίο παράδειγμα οι δηλώσεις του κυρίου Μητσοτάκη ότι η βία στην Ελλάδα προέρχεται από την αριστερά. Δηλώσεις που ξεπλένουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής είναι ανιστόρητες και επικίνδυνες» σημείωσε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει παρά τις δυσκολίες τη μεγάλη προσπάθεια για επαναφορά της εμπιστοσύνης και κανονικότητας στην ελληνική πολιτεία. «Να βάλουμε τέλος στις πρακτικές της διαφθοράς και της παρανομίας και να εγγυηθούμε την νομιμότητα και την ασφάλεια όλων των πολιτών».

Σκληρή επίθεση στην ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ  
 
Σκληρή επίθεση στην ΝΔ εξεπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ  με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια,  τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι  «επιβεβαιώνει ποιος ήταν ο εμπνευστής και διοργανωτής της προβοκάτσιας».
«Να μιλά για αυταρχισμό η πολιτική δύναμη που είχε διαλύσει βιαίως δεκάδες ειρηνικές συγκεντρώσεις πολιτών, είχε χρησιμοποιήσει άσκοπα τόνους χημικών και λειτουργεί ως πλυντήριο της Χρυσής Αυγής, ξεπερνάει ακόμη και το δικό της όριο αυτοεξευτελισμού. Για να μη μιλήσουμε για την παραπομπή σε «άλλες εποχές», όταν αυτή γίνεται από το κόμμα των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «η δημιουργία κλίματος τεχνητής έντασης, ο καιροσκοπισμός και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν ξεγελάνε κανέναν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ως εξής:
«Η ΝΔ και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρούσαν τις προηγούμενες μέρες να πείσουν ότι δεν έχουν σχέση με την συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια. Σήμερα, και λίγα μόλις λεπτά μετά την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής για την απαγόρευση της συγκέντρωσης, με ανακοίνωσή της, η ΝΔ επιβεβαιώνει ποιος ήταν ο εμπνευστής και διοργανωτής της προβοκάτσιας.
Αυτό το ξέραμε και δεν μας εκπλήσσει. Όμως, το να μιλά για αυταρχισμό η πολιτική δύναμη που είχε διαλύσει βιαίως δεκάδες ειρηνικές συγκεντρώσεις πολιτών, είχε χρησιμοποιήσει άσκοπα τόνους χημικών και λειτουργεί ως πλυντήριο της Χρυσής Αυγής, ξεπερνάει ακόμη και το δικό της όριο αυτοεξευτελισμού. Για να μη μιλήσουμε για την παραπομπή σε «άλλες εποχές», όταν αυτή γίνεται από το κόμμα των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη.
Η δημιουργία κλίματος τεχνητής έντασης, ο καιροσκοπισμός και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν ξεγελάνε κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: