ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Δήλωση του Προέδρου ΔΣ της ΔΕΥΑΠ Ανδρ. Παπανικήτα




"Η Δημοτική Παράταξη της Ν.Δ. «Νέα Πόλη» στην καταγγελία της για «κέρδη» - «ταμείο» - «φόρους» και «αδράνεια» της ΔΕΥΑ Πάτρας επιμελώς αποκρύπτει  αυτά που έχουν ψηφιστεί στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ και στο Δημοτικό Συμβούλιο (Τιμολογιακή Πολιτική-Τεχνικό Πρόγραμμα-Έργα-Προσωπικό-Διεκδικήσεις) καθώς και στις  ενημερώσεις του Δημοτικού Συμβουλίου από τη ΔΕΥΑΠ.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Χριστόπουλο και την παράταξή του αυτά που έχουν ξεχάσει:
-         Η Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ νομοθέτησε  τη φορολόγηση των θετικών αποτελεσμάτων  των ΔΕΥΑ και η Συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  όχι μόνο δε την κατήργησε αλλά αύξησε το φορολογικό συντελεστή (29% από 26%) και το ποσοστό προκαταβολής φόρου (100% από 75%).
-         Το νέο χαράτσι  (περιβαλλοντικό τέλος) που καλούνται  να πληρώσουν αυτοί που βομβαρδίζονται από τη φορολεηλασία  των Κυβερνήσεων  και επιβάλλεται από 1-1-2018.
-         Από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ έχουν εγκριθεί μελέτες για έργα αποχέτευσης  συνολικού προϋπολογισμού 48.000.000€ περίπου και για έργα ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000€ περίπου τα οποία έχουν προταθεί και ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΣΕΣ.
Επίσης  για το 2016  έχουν  εγκριθεί  μελέτες για αντικατάσταση 35 χιλιομέτρων δικτύων ύδρευσης  και όλα αυτά από το ελάχιστο επιστημονικό προσωπικό που έχει απομείνει στη ΔΕΥΑΠ.
-         Η μνημονιακή δέσμευση  της Κυβέρνησης  για αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που αφορά τη δημοπράτηση έργων υποδομής, συντήρησης, παροχής υπηρεσιών αλλά και προμηθειών έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο προγραμματισμό και λειτουργία όχι μόνο στο σύνολο των ΔΕΥΑ αλλά και των Δήμων όλης της χώρας.
-         Τα θετικά αποτελέσματα και αποθεματικά προγραμματίζονται να καλύψουν τις μη επιλέξιμες  δαπάνες από ΕΣΠΑ και ΣΕΣ (διακλαδώσεις, συνδέσεις, δίκτυα εκτός οικισμών κλπ.) ώστε  τα έργα αυτά να παραδοθούν ολοκληρωμένα  και λειτουργικά για την εξυπηρέτηση  όλων των συμπολιτών μας.
     Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάνε ότι οι συμπολίτες μας έχουν μνήμη και νοημοσύνη την οποία δεν πρέπει κανένας να υποτιμά.
   Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ και η Δημοτική Αρχή αξιοποιεί και το τελευταίο ευρώ για να ανακουφίσει τους άνεργους- ΑΜΕΑ- φτωχοποιημένους  (το οποίο αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα του Ισολογισμού έτους 2016 με την μείωση των εσόδων αλλά δεν το αντιλήφθηκε κανένας! ! !)  και να κατασκευάσει έργα υποδομής για εξυπηρέτηση όλων των συμπολιτών μας και όχι επιλεκτικά.
    Παράλληλα διεκδικεί τη χρηματοδότηση από το κρατικό προϋπολογισμό και αξιοποιεί στο μέγιστο τα χρηματοδοτικά προγράμματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: