ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Κοινή Δήλωση των Δημάρχων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Οι Δήμοι δεν μπορούν από τα ανταποδοτικά τέλη να πληρώσουν τους μισθούς γι αυτούς που θα προσλάβουν και 5 δήμαρχοι του ΚΚΕ ζητούν να πληρώσει το σύνολο των Ελλήνων την πολιτική των ανίκανων δημάρχων


«Αλήθεια, που να τα βρουν οι Δήμοι μας ετούτα τα ποσά, μέσω των  ανταποδοτικών τελών,  αν δεν χαρατσώσουν τους δημότες τους;;;». Με αυτές τις 21 λέξεις οι 5 δήμαρχοι της κρατικίστικης αντίληψης δηλώνουν την ανικανότητά τους να διοικήσουν τους δήμους τους και ζητούν απλά να πληρώνει το κράτος και αυτοί να εισπράττουν ανταποδοτικά τέλη και φυσικά η ευθύνη τους να εξαντλείται στο να… δημαρχεύουν!

Γι αυτό  με απλά λόγια δηλώνουν: Οι Δήμοι δεν μπορούν από τα ανταποδοτικά τέλη να πληρώσουν τους μισθούς γι αυτούς που θα προσλάβουν και οι 5 δήμαρχοι του ΚΚΕ -μεταξύ αυτών και ο Κ. Πελετίδης- ζητούν να πληρώσει το σύνολο των Ελλήνων την ανικανότητά τους!

Έτσι οι δήμαρχοι Πατρέων, Χαΐδαρίου, Πετρούπολης, Καισαριανής, Ικαρίας, υπογράφουν την παρακάτω δήλωση: 

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες,  υπέγραψε μνημόνια που τσακίζουν,  τα δικαιώματα και τις ανάγκες  των εργαζομένων και του λαού. Προσπαθεί να μας πείσει ότι γυρεύει μια θετική διέξοδο για τους χιλιάδες συμβασιούχους και ότι τάχα ζητάει εναγωνίως δρόμο για να μην μπούνε οι εργολάβοι στους Δήμους. 

Μέχρι σήμερα, η Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα από αυτά που διακηρύσσουν υπόγεια και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  τα  στελέχη  της. 

Ας τους ρωτήσουμε λοιπόν εμείς απλά:  Οι 80  περίπου Δήμοι, που σήμερα είναι κοντά στο κόκκινο,  πως άραγε μπορούν να προκηρύξουν θέσεις  για πρόσληψη  μόνιμων  εργαζομένων και μάλιστα σε  αριθμό  ίσο με τους σημερινούς συμβασιούχους, όταν η κυβέρνηση θέτει ως προϋπόθεση, να έχει ο κάθε Δήμος τέτοιο ύψος ανταποδοτικών που να καλύπτει σήμερα μέχρι τον καταληκτικό μισθό τους εργαζόμενους που θα προσλάβει;!! Αλήθεια, που να τα βρουν οι Δήμοι μας ετούτα τα ποσά, μέσω των  ανταποδοτικών τελών,  αν δεν χαρατσώσουν τους δημότες τους;;; Ποιον κοροϊδεύει η Κυβέρνηση και τα στελέχη της!  Επειδή εμείς, ως Δήμαρχοι, ξέρουμε το εύρος της αλήθειας τους, ας αποδείξουν ότι δεν είναι έτσι . Ένας τρόπος πολιτικός και  καθαρός υπάρχει. Να μετατρέψει τώρα η κυβέρνηση  τις προσωρινές συμβάσεις  όλων σήμερα  των συμβασιούχων  σε αορίστου χρόνου. Έτσι μόνο δίνει διέξοδο σε εργαζόμενους και ανάσα σε εκατοντάδες Δήμους.

Τέλος, αν πραγματικά η Κυβέρνηση  θέλει να κλείσει τις πόρτες των Δήμων στους εργολάβους, μπορεί να το καταφέρει πολύ απλά,  καταργώντας το νομοθετικό πλαίσιο που το επιτρέπει !!

27 – 06 – 2017 

Πελετίδης Κώστας – Δήμαρχος Πατρέων                        
Σελέκος Μιχάλης – Δήμαρχος Χαϊδαρίου                                                                
Σίμος Βαγγέλης – Δήμαρχος Πετρούπολης                                                    
Σταμέλος Ηλίας – Δήμαρχος Καισαριανής                                                                  
Σταμούλος Στέλιος – Δήμαρχος Ικαρίας».      


Δημοσίευση σχολίου