ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Υπέρ της πρότασης του Υπουργείου ο Ανδρ. Ριζούλης


Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντί να φωνάζει στο Υπουργείο για τον αριθμό των προσλήψεων, ας ρωτήσει τους δημάρχους για αυτά που έχουν ζητήσει» τόνισε ο Α. Ριζούλης.


Και αισιόδοξη για την αυριανή συνάντηση με Τσίπρα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, της οποίας ο εκπρόσωπος απρόσμενα επιτέθηκε στον Κυρ. Μητσοτάκη!


Ο Ανδρέας Ριζούλης αναφέρθηκε σήμερα στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ για το πρόβλημα με τους συμβασιούχους καθαριότητας.

 «Έχουν να γίνουν από το 2006 προσλήψεις στους δήμους, ενώ υπάρχει προσωπικό που έχει συνταξιοδοτηθεί και είναι και γερασμένο. Άρα χρειάζονται λύσεις» είπε. 

Αναφέρθηκε στην λύση που πρoέκρινε το Υπουργείο δηλαδή να γίνουν νέες συμβάσεις με τους ήδη συμβασιούχους μέχρι το Μάρτιο του 2018 και στο μεσοδιάστημα να διενεργήσει τον διαγωνισμό το ΑΣΕΠ, μοριοδοτώντας την προϋπηρεσία, για να καλυφθούν οι ανάγκες.

«Αυτή την στιγμή υπάρχουν αιτήματα από τους ίδιους τους δήμους για 2.500 άτομα. Το Υπουργείο έδωσε ήδη την δυνατότητα στους δήμους να συμπληρώσουν τα οργανογράμματά τους για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. 

Σε κάθε περίπτωση η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντί να φωνάζει στο Υπουργείο για τον αριθμό των προσλήψεων, ας ρωτήσει τους δημάρχους για αυτά που έχουν ζητήσει» τόνισε. 

Ο εκπρόσωπος της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Χαρακτηριστική πάντως είναι  η αισιοδοξία που εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ΠΟΕ-ΟΤΑ απόψε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Πάνου Χαρίτου, για την αφόρητη κατάσταση, που επικρατεί.

Αναπάντεχα ο εκπρόσωπος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που χαρακτηρίζεται από την προσήλωσή της στη ΝΔ, για την οποία μέχρι σήμερα δεν είχε δυσανασχετήσει, που δήλωνε ευθαρσώς υπέρ ιδιωτικοποίησης του τομέα της καθαριότητας, επιτέθηκε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρόλο που δεν εκλήθη να απαντήσει περί αυτού.

Ερωτώμενος για την αυριανή συνάντηση που θα έχει η ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Πρωθυπουργό για την καθαριότητα, ξεκίνησε με υπενθύμιση ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης πριν τέσσερις μήνες που επισκέφθηκε τους απεργούς στα αμαξοστάσια της Αθήνας, ανεβασμένος επί οχήματος, τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης της υπηρεσίας Καθαριότητας, ενώ τώρα στηρίζει το πέρασμά της σε ιδιώτες. Και μετά από αυτά δήλωσε αισιόδοξος για την αυριανή συνάντηση.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: