ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ρέγκλινγκ: Σε λίγο δεν θα μας έχετε ανάγκη εκταμιεύσεων




Έχετε κάνει πολύ δρόμο και αυτό είναι πολύ θετικό και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Οι περικοπές και οι επώδυνες μεταρρυθμίσεις είναι πίσω μας. Τώρα μπορείτε να επικεντρωθείτε στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής. 

 
Αυτός είναι ο νέος στόχος και είναι καλό για την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό, τόνισε ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, κατά τον διάλογο που είχαν με τον Αλέξη Τσίπρα, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, στην έναρξη της συνάντησής τους.

Ειδικότερα, κατά την έναρξη της συνάντησης ο πρωθυπουργός παρατήρησε ότι αυτή τη φορά που ο κ. Ρέγκλινγκ επισκέπτεται την Αθήνα, είναι καλύτερη η κατάσταση. «Έχετε κάνει πολύ δρόμο και αυτό είναι πολύ θετικό και χαίρομαι πολύ γι' αυτό» είπε ο κ. Ρέγκλινγκ, για να προσθέσει ότι «ο ESM έχει το ειλικρινές ενδιαφέρον να τα πηγαίνει καλά η ελληνική οικονομία γιατί είμαστε διαχρονικοί εταίροι».

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον ελληνικό λαό, αλλά επίσης και για τους πιστωτές μας» ανέφερε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας: «Γιατί νομίζω ότι υπάρχει ένας κοινός στόχος: να έχουμε μια διέξοδο, να υπερβούμε τις δυσκολίες και να έχουμε μια επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος».


Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «ο κοινός μας στόχος τώρα είναι να επανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και να έχουμε τη δυνατότητα να τελειώσουμε το πρόγραμμα στα μέσα του 2018 και να μην είμαστε στη δύσκολη θέση να χρειαζόμαστε περαιτέρω εκταμιεύσεις από την πλευρά σας».

«Και νομίζω ότι είστε σε καλό δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση» υπογράμμισε ο κ. Ρέγκλινγκ, προσθέτοντας ότι δεν βλέπει την ανάγκη για περαιτέρω εκταμιεύσεις μετά τα μέσα του επόμενου χρόνου. «Τότε, εάν όλα πάνε καλά, θα στέκεστε στα πόδια σας» τόνισε. Εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι η προοπτική είναι καλή και συμπλήρωσε ότι, φυσικά, όλα εξαρτώνται από τη συνέχιση της καλής συνεργασίας για την οποία είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, και από τη διαμόρφωση εμπιστοσύνης, γιατί οι αγορές παρακολουθούν προσεκτικά πώς είναι οι σχέσεις με τους θεσμούς και εάν οι μεταρρυθμίσεις συνεχίζουν να υλοποιούνται στο πλαίσιο της συμφωνίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: