ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Υπογράφουμε και αντιστεκόμαστε στα σχέδια του Τραμπ


Υπόγραψε το παρακάτω ανοιχτό γράμμα και διάδωσέ το παντού. Θα το δημοσιεύσουμε σε αμερικάνικες εφημερίδες και θα το προβάλουμε με πάνω στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη.
 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,


Και όμως συνέβη. Πρόεδρος ο Τραμπ.
Η ακροδεξιά είναι σε άνοδο. Και το χειρότερο είναι πως σε κάθε πόλη και χωριό του κόσμου υπάρχουν Τραμπ.

Ήρθε η στιγμή να χτίσουμε ένα παγκόσμιο κίνημα για να τους σταματήσουμε. Πάνω από 2,5 εκατομμύρια πολίτες έχουμε υπογράψει αυτό το ανοιχτό γράμμα προς τον Τραμπ. Είναι πλέον ένα μανιφέστο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Βοήθησε να δυναμώσουμε το μήνυμα ενότητας κοινοποιώντας το. Θα το δημοσιεύσουμε σε αμερικάνικες εφημερίδες και θα το προβάλουμε με προτζέκτορα πάνω στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη:

  ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK


Κύριε Τραμπ,

Ο κόσμος είναι ενάντια στο φασισμό, το φόβο και το μίσος σου. Είμαστε ενάντια στη βία, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες αμάχων που προτείνεις. Είμαστε ενάντια στο διασυρμό των γυναικών, των μουσουλμάνων, των μεξικάνων και των εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους επιτίθεσαι απλά και μόνο επειδή δεν είναι όμοιοί σου, δεν μιλούν τη γλώσσα σου, ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσένα.

Μπροστά στο φόβο που μας πλασάρεις, επιλέγουμε την αλληλεγγύη. Στην ηχώ της απελπισίας σου, απαντάμε με ελπίδα. Και το κενό της άγνοιας σου, το γεμίζουμε με κατανόηση.

Ως πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη είμαστε ενωμένοι ενάντια στο διχασμό που εκπροσωπείς.

Με εκτίμηση,


Πρόσφατες υπογραφές -- Υπογράφω

ΥΠΟΓΡΑΦΩ   ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK


Συχνά μέσα στις πιο σκοτεινές περιόδους λάμπει το πιο δυνατό φως. Ας μετατρέψουμε την εκλογή του Τραμπ σε μια ευκαιρία για να ενωθεί όλος ο κόσμος και να αγωνιστούμε για όλα όσα αγαπάμε.

Με ελπίδα,

Ricken, Alice, Emma, Christoph και όλη η ομάδα του Avaaz.

Δεν υπάρχουν σχόλια: