ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Εκσυγχρονισμός Συστήματος Φωτεινής Σηματοδότησης


Το υπάρχον σύστημα φωτεινής σηματοδότησης στην Δυτ. Ελλάδα, δεν μπορεί λόγω παλαιότητας να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις για ρύθμιση της κυκλοφορίας και θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί.


Πρόταση χρηματοδότησης υπεβλήθη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Η πρόταση χρηματοδότησης υπεβλήθη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ορίζεται από 20-8-2017 έως 31-12-2019.
Αφορά τους φωτεινούς σηματοδότες σε διάφορες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας: Πάτρα, Ι.Π. Μεσολογγίου, Αίγιο, Ακράτα, Αντίρριο, Ανδραβίδα, Πύργος, Ζαχάρω, Αγρίνιο, Αμαλιάδα, Γαστούνη, Βόνιτσα.
Το υπάρχον σύστημα φωτεινής σηματοδότησης δεν μπορεί λόγω παλαιότητας να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις για ρύθμιση της κυκλοφορίας και θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί.
Θα αποτελείται από υπολογιστή/ές κυκλοφορίας με τα παρελκόμενά τους, ρυθμιστές κυκλοφορίας και εξοπλισμό διασύνδεσης μεταξύ τους. Το σύστημα θα δύναται να ρυθμίζει 250 ρυθμιστές κυκλοφορίας οι οποίοι θα συνδεθούν είτε ενσύρματα είτε ασύρματα με το νέο Κέντρο Φωτεινής Σηματοδότησης.
Από εκεί θα γίνεται επιτήρηση και αναγγελία βλαβών, συλλογή, καταγραφή, ανάλυση στοιχείων κυκλοφορίας, επιλογή προγράμματος για κάθε κόμβο, εφαρμογή κυκλοφοριακών προγραμμάτων, ομαδοποίηση κόμβων, αντίστροφη μέτρηση για τους πεζούς, προμήθεια και τοποθέτηση ηχητικής διάταξης τυφλών.
Επίσης, θα γίνει και αντικατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών τεχνολογίας πυρακτώσεως με σηματοδότες τεχνολογίας τύπου led.
«Προμήθεια Φωτεινών Σηματοδοτών και Σήμανσης που απαιτούνται για την αντιδρόμηση των οδών Κορίνθου, Κανακάρη – Ναυαρίνου»
Η πρόταση χρηματοδότησης υπεβλήθη από τον Δήμο Πατρέων και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ορίζεται από 28-4-2017 έως 30-06-2019.
Σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση προμήθειας, εγκατάστασης και λειτουργίας φωτεινών σηματοδοτών και προμήθειας και εγκατάστασης υλικών κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.
Οι εργασίες επιβάλλονται λόγω αντιδρόμησης των οδών Κορίνθου και Κανακάρη – Ναυαρίνου.
Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ένας άξονας φωτεινής σηματοδότησης, νέας προηγμένης τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: