ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Υπερψηφίστηκε το ... ταγκό Πελετίδη στις 9-12-2016

Με  πλειοψηφία έγινε δεκτή στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρόταση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για ένα «ταγκό» που θα μας κάνει να ξεχάσουμε  την απραξία του, μέσω αντικυβερνητικής κινητοποίησης στις 9 Δεκεμβρίου για να διεκδικηθούν αιτήματα από την κυβέρνηση «που κλιμακώνει την αντιλαϊκή επίθεση, μειώνει μισθούς και συντάξεις, αυξάνει τη φοροληστεία, μειώνει εκ νέου κατά 10% τη χρηματοδότηση στους Δήμους, επιδεινώνει συνολικά τη θέση του λαού για την ανάκαμψη του κεφαλαίου».
Και δεν λύνει τα θέματά μας ως δήμος, αφού ψηφίσαμε μεν δήμαρχο, αλλά αυτός είναι μόνον για να... δημαρχεύει!

Συνεπώς  αύριο συζήτηση στην Αγορά Αργύρη σε προαποφασισμένο θέμα και ξανά σε πορεία καλεί ο Κ. Πελετίδης τους Πατρινούς για να λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας κλπ, που προφανώς ενέσκηψε δριμύ, επί της διετίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια όλα ήσαν ρόδινα.

Είναι προφανές ότι η απραξία του Δήμου και η ανικανότητα κάποιων υπηρεσιών του  να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δημοτών, στρέφει τον Δήμαρχο και το κομματικό ιερατείο που τον περιβάλλει, στο να πετάξει την μπάλα εκτός γηπέδου και να ασχοληθεί με το γνωστό του αντικείμενο, της αντιπολιτευτικής τακτικής. 

Υπέρ της πρότασης του Δημάρχου ψήφισαν η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», και οι μονοπρόσωπες παρατάξεις «Αγωνιζόμενοι Πολίτες», «Ανυπότακτη Πολιτεία», «Πάτρα  Δική μας Πόλη», «Όλοι μαζί για την Πάτρα», «Δημοτική Κίνηση ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ».

Από την ψηφοφορία απείχαν οι παρατάξεις: «Νέα Πολη», «ΡΑΠ» και η παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» ενώ «λευκό» ψήφισε η μονοπρόσωπη παράταξη «Πάτρα Δυνατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: