ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση για θέματα κρουαζιέρας στον ΟΛ Πατρών




Επισκέφθηκε σήμερα το λιμάνι της Πάτρας ο Δανός Πρέσβης κ. Michael Braad, συνοδευόμενος από την Γενική Πρόξενο της Δανίας κ. Anne Nielsen και τον Επίτιμο Πρόξενο της Δανίας στην Πάτρα κ. Κώστα Χριστόπουλο.

Στα γραφεία του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ κ. Νίκος Κοντοές, ο Λιμενάρχης κ. Δημήτριος Κυριακουλόπουλος και ο Υπολιμενάρχης κ. Χάρης Γεωργάτος.
Συζήτησαν σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα θέματα συνεργασίας σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια του λιμένα Πατρών και την ανάπτυξη της κρουαζιέρας. Ενδιαφέρον επίσης εξέφρασαν για συνεργασία με το λιμάνι της Πάτρας σε θέματα μεταφοράς φορτίων.
Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσαν στον κ. Πρέσβη οι κτιριακές εγκαταστάσεις του σταθμού υποδοχής επιβατών και η αρτιότητα των υποδομών του Νέου Λιμένα Πατρών.
Συμφωνήθηκε η συνάντηση αυτή να είναι η απαρχή στενότερης συνεργασίας προς όφελος και των δύο μερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: