ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Με πολύ σοβαρά... καραγκιοζιλίκια ασχολείται η ΑΔΕΔΥ

Εμπόριο όπλων στο Υπουργείο Ναυτιλίας;;;
«Προστατεύει» τον κλάδο από πώληση όπλου  στην Ακτή Βασιλειάδη (Πύλη Ε1-Ε2)!
 
Τρικυμία εν ποτηρίω για την ΑΔΕΔΥ, που ασχολείται με   πολύ σοβαρά θέματα. Ένα από αυτά, μετά την επιτυχία της πρόσφατης απεργίας που γελούσαν και οι... κότες με την επιτυχία της, είναι η ενασχόληση με την νόμιμη πώληση όλου.
 
Και αφού δεν κατάφερε να την αποτρέψει, για να λυθούν τα προβλήματα του κλάδου, σήκωσε φωνή στεντόρεια και κατήγγειλε την κυβέρνηση!
Μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση για  «εμπόριο όπλων» που διεξάγεται στο Κεντρικό Κατάστημα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 (;;;)!

Όπως καταγγέλλει λοιπόν, την περασμένη Τετάρτη, 23/11/2016, τα μέλη του Προεδρείου του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (Π.Σ.Υ.Υ.Ε.Ν.) διαπίστωσαν στον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου, την ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου (πιστόλι HK USP COMPACT 9mm με 3 γεμιστήρες και άλλα παρελκόμενα)!

Άμεσα, (σημ. συντ.: όχι έμμεσα, να αργήσει κια να κινδυνέψει ο κλάδος) έγινε καταγγελία στο ιδιαίτερο γραφείο του Υπουργού, ώστε να απομακρυνθεί η εν λόγω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου.

«Παρά το γεγονός ότι παρουσία της Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ απομακρύνθηκε η εν λόγω αγγελία από σύμβουλο του Υπουργού, την Παρασκευή 25/11/2016 διαπιστώθηκε ότι  η αγγελία πώλησης του όπλου βρίσκεται και πάλι στον πίνακα ανακοινώσεων», επισημάνει στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, σε ερώτημα που απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Π.Σ.Υ.Υ.Ε.Ν. στο Φρουραρχείο του Κτιρίου, δόθηκε η απάντηση ότι, «η ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου είναι νόμιμη».

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί το αυτονόητο: να αποσυρθεί η παραπάνω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου», ολοκληρώνει την ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ!

Το βιολί, βιολάκι τους αυτοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: