ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Τ. Πετρόπουλος: Δεν συζητάμε μειώσεις στις συντάξεις



«Τεχνικά ζητήματα εφαρμογής του συστήματος αφορά η συζήτηση με τα τεχνικά κλιμάκια και τίποτα άλλο» διαβεβαίωσε o υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος διαψεύδοντας κατηγορηματικά την ύπαρξη εγγράφου του υπουργείου που συζητά μειώσεις στις συντάξεις. 


Επιπλέον σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 το πρωί, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της προσωπικής διαφοράς.

«Αγνοώ τέτοιο έγγραφο, απορώ πως ο κ. Ρωμανιάς έχει ένα έγγραφο ανύπαρκτο, δεν έχει τεθεί καν, ούτε προφορικά τέτοιο θέμα. Η συζήτηση που είχα με τον κ. Μοσκοβισί ήταν στην κατεύθυνση του βέλτιστου επιπέδου στις συνταξιοδοτικές παροχές και στις προνοιακές με ιδιαίτερη αναφορά που έκανε ο κ. Μοσκοβισί στην ομιλία του στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο χθες» ότι οι πολίτες της χώρας πρέπει να μετέχουν στο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης όπως και κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Σύμφωνα με το νέο ασφαλιστικό σύστημα αναμένεται το 2018 να έχουμε αύξηση των συντάξεων κατά 1,9% διότι θα έχουμε 2,8% αύξηση του ΑΕΠ σύμφωνα με τις προβλέψεις για την οικονομία, οπότε το ίδιο το σύστημα επιφέρει εξισορρόπηση.

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: