ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Βλυχάδα: Φωτογραφίες που σοκάρουν στο υπόσκαφο


Προ του μπαλκονιού στο Αιγαίο, στην ύψους 6 μέτρων στοά, τα τούβλα περιμένουν την επόμενη φάση για να γίνουν εσωτερική τοιχοποιία.


Ένα παλατάκι 250 τ.μ. προορισμένο για κροίσους θάφτηκε κάτω από όγκο χωμάτων για να ξεθαφτεί και να αναδυθεί υπερπολυτελές ξενοδοχείο! Εισαγγελέας υπάρχει;


Πλάγια πρόσβαση.
«Το επίμαχο κτίσμα, είναι αδειοδοτημένη υδατοδεξαμενή (στέρνα).  Επιχωματώθηκε, για λόγους ήρεμης διευθέτησης του όλου ζητήματος. Αλλά δεν τελείωσε εκεί το θέμα. Για την έκταση υπάρχουν επίσης νόμιμες άδειες οικοδομής».
Τα παραπάνω διαρρέονται από κύκλους προσκείμενους στην αυθαιρετούσα ιδιοκτήτρια, και προκαλεί απορία όταν αυτές οι διαρροές χρησιμοποιούνται από άτομα του δημοσιογραφικού χώρου του νησιού.
Όμως το φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το Istologio G. Mosxou δείχνει πως κάθε άλλο παρά για υδατοδεξαμενή πρόκειται.
Κτίσμα που αδειοδοτήθηκε για να κατασκευαστεί εντός νόμιμης  ζώνης της περιοχής Βλυχάδας Σαντορίνη και αφορά ξενοδοχειακή μονάδα, έχει μεταφραστεί υπόσκαφο παλατάκι 250 τ.μ. με φάτσα στο Αιγαίο από δύο πλευρές, προς αναψυχή κροίσων του χρήματος. Και προς ξεκούρασή τους θα διαθέτει ασανσέρ και για τους πιο αθλητικούς σκάλες κυκλικά της κατασκευής!
Βεβαίως μετά την δημοσιοποίηση του θέματος το όλο οικοδομικό συγκρότημα καταχώθηκε από συνεργείο, το οποίο στην προσπάθειά του να τελειώσει γρήγορα το έργο του, άφησε πίσω του τα τεκμήρια της ενοχής.

Παράθυρο στην καλντέρα.

Η συνέχεια θα δοθεί όταν ο σάλαγος καταλαγιάσει και το νησί αδειάσει από κόσμο. Τότε θα συνεχιστούν οι εργασίες και παλατάκι 250 τ.μ. προορισμένο για κροίσους που θάφτηκε κάτω από τον όγκο χωμάτων θα ξεθαφτεί και θα να αναδυθεί υπερπολυτελές ξενοδοχείο!
Ωστόσο, μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Θήρας, του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου, την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Καταστηματαρχών Ν. Σαντορίνης, τις διαμαρτυρίες των Πολιτών Θήρας και την ενεργοποίηση μεγάλου μέρους κατοίκων της Σαντορίνης, προκαλεί απορία η αιδήμονος σιωπή της Επάρχου Θήρας, του Προϊσταμένου Πολεοδομίας του νησιού και άλλων εχόντων το πρόσταγμα για την προστασία της Θήρας από την διαφθορά και την παρανομία!
Και το ερώτημα είναι ποιος μηχανικός επέβλεψε, ποιος κατέχει την άδεια, εάν κατέχει. Γιατί δεν έχει ανακληθεί ακόμη;
Υπό την θηραϊκή γη στη Βλυχάδα κρύβεται ένα έγκλημα που καθίσταται διαρκείας και απειλεί να οδηγήσει στο θάνατο ανξθρώπινες υπάρξεις που κάνουν το θαλασσινό μπάνιο τους.


Είσοδος από ανσασέρ.

Ενημερωμένοι είναι οι αρμόδιοι, μεταξύ των οποίων η  Επιθεώρηση Μεταλλείων Νοτ. Ελλάδας ότι γίνεται παράνομη εξόρυξης θηραϊκής γης.
Η Δ/ση Περιβάλλοντος Νοτίου Αιγαίου ότι συντελείται αλλοίωση περιβάλλοντος.
Το Γραφείο Περιβάλλοντος  Υδροοικονομίας
Το Τμήμα Ανάπτυξης Περιφ. Ενότητας Θήρας
Η Εισαγγελία Νάξου κ.απ.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το Istologio G. Mosxou είναι αδιάψευστος μάρτυρας. 
Εισαγγελέας υπάρχει; Η περιβαλλοντική υποβάθμιση, το έγκλημα της τσιμεντοποίησης με νόμιμους ή παράνομους τρόπους και η διαφορά Υπηρεσιών είναι γενικευμένη. 

Η κυβέρνηση της Αριστεράς, που τουλάχιστον στα ζητήματα περιβάλλοντος έχει αποδείξει την ευαισθησία της που βρίσκεται σήμερα;

Το πέπλο σιωπής δεν αρμόζει σε όσους επαναλαμβάνουν ότι δεν είναι όλοι ίδιοι!

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ολόκληρα δωμάτια κάτω από το χώμα 

 


















Δεν υπάρχουν σχόλια: