ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Κύκνειο άσμα για την αριστερή εφημερίδα της Πάτρας

Ο αείμνηστος εκδότης της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ (με το μλε πουκάμισο δεξιά) σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Γεωργίου Πάτρας, στις 4-7-2013, σε ομιλία του Αλ. Τσίπρα. Αύριο κύκνειο άσμα για την εφημερίδα, που τις τελευταίες ημέρες υπολειτουργούσε...

Και έτσι η αδιαφορήσασα φιλοκυβερνητική Νομαρχιακή Επιτροπή, άβουλη και άμοιρη θα γίνει έρμαιο των αντικυβερνητικών ΜΜΕ, αφού στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων !

«Λυπάμαι που επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ισχύει ακόμη ο νόμος Ρουσόπουλου», που μέσω της κρατικής διαφήμισης ενισχύονται περιφερειακά μέσα που δεν το έχουν ανάγκη. «Στο Γραφείο του Νίκου Παππά από ενάμισι έτους έχω καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά,  αλλά αρνείται να βάλει την υπογραφή του».

Με τα παραπάνω που είπε στο Isologio G. Mosxou, η διευθύντρια της εφημερίδας «Γεγονότα» που κυκλοφορεί από τριάντα πέντε ετών στην Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή, προαναγγέλλει την αναστολή έκδοσής της, λόγω οικονομικής στενότητας.

Η εφημερίδα, παρά τον αριστερό-φιλοκυβερνητικό προσανατολισμό της δεν έτυχε της στήριξης του ανώτερου στελεχιακού δυναμικού της, της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, που στάθηκε κατώτερο των περιστάσεων, με αποτέλεσμα η φωνή της Αριστεράς να πάψει στην Αχαΐα, όταν φωνή της Δεξιάς ενισχύεται οικονομικά παντειοτρόπως! Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Και έτσι η φιλοκυβερνητική Νομαρχιακή Επιτροπή, άβουλη και άμοιρη θα γίνει έρμαιο των αντικυβερνητικών ΜΜΕ, σε μία εποχή που κατώτερα στελέχη του κόμματος, με συνείδηση των τεκταινομένων και με αφορμή το δικαστικό πραξικόπημα, τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση: 

«Έχουμε πόλεμο» και μπροστά μας περιμένει άνα μαύρο μέτωπο που ξεκινά από άκρα αριστερά καταλήγοντας στην άκρα δεξιά! 

Αύριο Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, η εφημερίδα «Τα Γεγονότα», εκδίδει  το τελευταίο της φύλλο. Στη δύσκολη αυτή απόφαση οδηγήθηκε, η Αγγελική Ανυφαντή, χήρα του εκδότη αείμνηστου Γιώργου Σπαθαράκη, λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.

Στο φύλλο που κυκλοφορεί ανακοινώνονται οι λόγοι της αναστολής έκδοσης της εφημερίδας.

Τον Φεβρουάριο του 2014 απεβίωσε ο εκδότης της ημερήσιας εφημερίδας Γιώργος Σπαθαράκης σε ηλικία 57 ετών. Από τότε η σύζυγός του Αγγελική Ανυφαντή προσπάθησε και κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την εφημερίδα. Τα τελευταία χρόνια τα γραφεία της εφημερίδας είχαν μετακομίσει στην οδό Μιαούλη.

Αμυδρά ελπίδα αναστροφής του κύκνειου άσματος της ιστορικής αριστερής εφημερίδας αποτελεί η πληροφορία, πως δύο οικονομικοί παράγοντας βρίσκονται σε συζήτηση με την Διευθύνουσα για την μεταβίβαση της κυριότητας και την επιβίωση της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: