ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τροποποιείται ο προϋπολογισμός Ογκολογικού Ξενώνα




Φωτογραφία αρχείου.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα

Η τροποποίηση του ήδη εγκεκριμένου οικονομικού προϋπολογισμού για το 2016 του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα», τίθεται προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, η 18η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).
Εκτός των υπολοίπων θεμάτων που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη, ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας θα ενημερώσει το Σώμα για τις καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε για μία ακόμη φορά την περιοχή μας, αλλά και για τις επαφές που έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται στους αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων μαζί με την διαπαραταξιακή επιτροπή για το μείζον ζήτημα της Πατρών – Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: