ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Σβουριχτή
·        Και ξεγυρισμένη…
·        Πάλι με αυταπάτες;
·        Δεν ήταν τρίγωνο

·        Τετράγωνο Είναι
·        Και από Δευτέρα πάλι
·        Νέα ρύθμιση
·        Δεν την πάτε πρώτα στο …ΣτΕ;…
·        Μην ειΣτΕ αφελείς…
·        Τώρα θα μου πεις
·        Συνταγματικά ΟΛΑ τα μνημόνια
·        Το Μαύρο στην ΕΡΤ
·        Κατασχέσεις
·        Απαλλαγές
·        Ο νόμος α…Παπα
·        Θα πέρναγε;
·        Άρθρο  15 παρ. 2 του Συντάγματος «Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του κράτους. O έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως ο νόμος ορίζει. O άμεσος έλεγχος του κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, καθώς και τον σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας».
·        Τετράγωνο σου λέω
·        Πάντως μη ξεχάσετε τις …αυξήσεις
·        Που υποσχεθήκατε
·        Τώρα αν η απόφαση χαρίζει εκατομμύρια στους έχοντας
·        Και στερεί ζωή από τους από ΜΗ έχοντες
·        …δεν πειράζει
·        Την αύξηση…την τάξατε
·        Μην τάξεις σ’ άγιο κερί
·        Και σε δικαστικό αύξηση
·        Το νού σας …ρεμάλια…
·        Δηλαδή σήμερα η Ν.Δ θα πει ναι στη συγκρότηση του ΕΣΡ
·        Εντάσσεται και αυτό στη …συμφωνία Αλήθειας;

·        Α. Τσίπρας:« Αυτόν τον τόπο δεν τον κυβερνούν ούτε τα διαπλεκόμενα, ούτε το βαθύ παρακράτος»

·        Ελπίζουμε…

·        Στην κινεζική State Grid αντί 320 εκατ. ευρώ το 24% του ΑΔΜΗΕ

·        Και ο σκύλος χορτάτος(;) …
·        Και η πίττα φαγωμένη
·        Από υψηλόβαθμα στελέχη της  Deutsche Bank εξετάζεται η χορήγηση μετοχών σε δευτερεύουσες μονάδες του ομίλου αντί των μπόνους σε ρευστό. Μία άλλη ιδέα έχει να κάνει με την αντικατάσταση του ρευστού ως συστατικού στοιχείου του πακέτου απολαβών με περισσότερες μετοχές της Deutsche Bank.
·        Γυαλάκια  στους ιθαγενείς –εργαζόμενους…
·        Το 100% της Σουρωτής θέλει να εξαγοράσει η Coca-Cola
·        Κάντο όπως η Βαλονία…
·        Κουμουτσάκος: «Υπάρχει ανάγκη εκλογών στην χώρα»
·        Και ρουκέτα τον λες
·        Αλλά αφού έχουν ανάγκη εκλογών
·        Ας κάνουν …εσωκομματικές
·        Σιγά μην ξαναβγεί ο Κούλης
·        Καθημερινή :Με περιορισμένο πρόγραμμα διδασκαλίας ξεκίνησε άλλη μία φορά η σχολική χρονιά για τους μαθητές του Γυμνασίου Σκιάθου. «Χημεία, Βιολογία, Τεχνολογία, Γαλλικά, Γερμανικά, Καλλιτεχνικά και Γυμναστική δεν διδάσκονται οι μαθητές μας», λέει στην «Κ» με πικρία η κ. Μάγια Παπαθέου, πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Σκιάθου. «Καθηγητής Φυσικής και Θρησκευτικών ήρθαν μόλις προ ολίγων ημερών»
·        Μην πικραίνεστε κυρία Μάγια
·        Αφού κάνουν θρησκευτικά …
·        Με τη βοήθεια του θεού
·        Θα μάθουν…
·        Εκλογές
·        Γιατί όχι
·        Αν κερδίσετε
·        Ξεχάστε τους
·        Αν χάσετε
·        Άντε γεια
·        Σε όλους μας …
·        Δονήσεις 5,4 και 6 Ρίχτερ συγκλόνισαν την κεντρική Ιταλία. Έχουν προκληθεί καταρρεύσεις κτιρίων, ένας νεκρός από ανακοπή , ενώ κάποιοι πολίτες τραυματίστηκαν ελαφρά. Το επίκεντρο ήταν περίπου 60 χλμ. από την Περούτζια και έγινε αισθητή μέχρι την πρωτεύουσα Ρώμη, την Λ'Ακουιλα που είχε πληγεί από τον σεισμό του 2009. Οι περισσότερες ζημιές στις περιοχές που επλήγησαν τον Αύγουστο.
·        Ούτε παραγγελία να τον είχε ο Ματέο…
·        ΕΦΣΥΝ: Ο βουλευτής της καραμανλικής πτέρυγας της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος σε δήλωσή του χθες χαρακτήρισε απαράδεκτη την αντικομμουνιστική ρητορική του Αδώνιδος και πρόσθεσε ότι «ο κ. Γεωργιάδης από τη στιγμή που είναι αντιπρόεδρος του κόμματος με απόφαση του κ. Μητσοτάκη πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός. Και αν κάπου κάποιος κάνει λάθος... η παραίτηση είναι μέσα στη ζωή ή, τουλάχιστον, δίνεται στον πρόεδρο του κόμματος για εκτόνωση· δεν είναι κακό αυτό, η ζωή συνεχίζεται». Και συνέχισε συστήνοντας στον τηλεβιβλιοπώλη «να διαβάσει τις ιδεολογικές αρχές της Ν.Δ. και την ιδρυτική διακήρυξη της Ν.Δ., γιατί αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει».
·        Ευκαιρία να διαβάσει μπας και πάρει κάνα γνήσιο …μεταπτυχιακό…
·        Μεχντί Εκέρ αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος στην «Εφ.Συν.»  «Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα σύνορά μας. Ούτε τα ανατολικά ούτε τα δυτικά ούτε οπουδήποτε αλλού. Σεβόμαστε απόλυτα τα σύνορα όπως αυτά έχουν οριστεί από τη Συνθήκη της Λωζάννης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αλλά ούτε καν θέμα συζήτησης. Οι πρόσφατες σχετικές αναφορές είχαν μόνο ιστορικό χαρακτήρα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος. Τίποτα παραπάνω». 
·        Λέμε και καμιά παρόλα…
·        Αλλά ας φυλαγόμαστε από το οθωμανικό…δίκαιο…

·        Γαλλία: Άρχισαν οι εργασίες κατεδάφισης στη «ζούγκλα» του Καλαί

·        Αχ καλέ,
·        Με τι… χάρη
·        Με… ευγένεια
·        Με… γαλλική φινέτσα
·        Τους μπαγλαρώνουν..
·        Ένας - μάλλον αηδιαστικός - παρασιτικός νηματώδης σκώληκας μπορεί στο μέλλον να βοηθήσει όσους πάσχουν από άσθμα, να αναπνέουν καλύτερα. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το σκουλήκι αγκυλόστομα, μια έλμινθα που μπορεί να ζήσει μέσα στο ανθρώπινο έντερο, παράγει μια αντιφλεγμονώδη πρωτεΐνη (ΑΙΡ-2), η οποία, όπως έδειξαν τα πειράματα, καταπολεμά αποτελεσματικά την φλεγμονή των πνευμόνων και το άσθμα.
·        Ιδέες για τον ανασχηματισμό…
·        Όποιος τηρεί τις πρόνοιες του νόμου 4339 για κτίρια, εξοπλισμό, προσωπικό και πρόγραμμα, έχοντας νόμιμα τα απαραίτητα κεφάλαια, έχει τις ίδιες δυνατότητες με τους υφιστάμενους καναλάρχες, ξεκαθάρισε.
·        Δηλαδή οι υφιστάμενοι(;) καναλάρχες είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους;
·        Φορολογικές;
·        Ασφαλιστικές;
·        Μισθολογικές ;
·        Και λοιπές …

·        Μαξίμου: Η ΝΔ δεν έχει καταλάβει ότι αυτόν τον τόπο τον κυβερνούν δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις

·        Εδώ δεν έχει καταλάβει ότι την Κυβερνούν ακροδεξιοί
·        Ποιοι κυβερνούν τη χώρα θα καταλάβει…

·                TPP: ΟΗΕ: Ομόφωνο (σχεδόν) ψήφισμα για άρση του εμπάργκο στην Κούβα- Αποχή ΗΠΑ και Ισραήλ Το ψήφισμα αυτό υιοθετείται κάθε χρόνο με 191 ψήφους. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως εφέτος είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ και το Ισραήλ απέχουν της διαδικασίας, καθώς οι δύο χώρες τάσσονταν πάντοτε εναντίον της απόφασης αυτής της ΓΣ του ΟΗΕ.

·        Κακοί και μίζεροι…
·        Το Κόμμα των Πειρατών της Ισλανδίας είναι πιθανό να πάρει ακόμα και την πρώτη θέση στις βουλευτικές εκλογές της χώρας την Κυριακή, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση. Ένα κόμμα που ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, υπόσχεται να γίνει ο «Ρομπέν των Δασών της εξουσίας», δίνοντας την πίσω στους πολίτες.
·        Εδώ διεκδικούν την επάνοδό τους οι κλεφταμαρτωλοί…
·        Το Νου σας ρεμάλια….
·        Το νου σας …

Δεν υπάρχουν σχόλια: