ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Άδειες: Την ερχόμενη Δευτέρα κατεπείγον Ν/Σ στη Βουλή

«Μπορεί να εγγυηθεί η Νέα Δημοκρατία ότι το δημόσιο θα εξασφαλίσει ποσό ανάλογο των 250 εκατ. που είχε εξασφαλίσει ο δικός μας διαγωνισμός;», ρώτησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.



Χρονοβόρα η απόφαση του ΣτΕ

Ο Ν. ΠΑΠΠΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ. ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΛΑΜΠ



Η απόφαση του ΣτΕ καθυστερεί την πολιτική της κυβέρνησης για ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στα Παραπολιτικά 90,1.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το parapolitika.gr, είπε πως ήττα για την κυβέρνηση θα ήταν να υπογράψει κάποια παλιόχαρτα με το καθεστώς λειτουργίας στους υπάρχοντες σταθμούς, δηλαδή να υιοθετήσει το παλιό κλαμπ των καναλαρχών όπου δεν θα μπορούσαν να μπουν νέοι επιχειρηματίες.
Ξεκαθάρισε ότι μετά την απόφαση του ΣτΕ η κυβέρνηση δεν θα γυρίσει στο προηγούμενο καθεστώς.

Ο υπουργός Επικρατείας, όπως μεταδίδει το σχετικό δημοσίευμα, κάλεσε την ΝΔ να προστρέξει στη συγκρότηση του ΕΣΡ λέγοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα  ώστε  να γίνει ο διαγωνισμός το συντομότερο δυνατόν και εξέφρασε την ελπίδα ο διαγωνισμός να φέρει το ίδιο τίμημα που έφερε ο προηγούμενος.

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι ουδείς θα μπορέσει να συνεχίσει δωρεάν την κατάληψη συχνοτήτων σημειώνοντας ότι από τώρα έως την απόδοση των αδειών δεν υπάρχει τσάμπα.

Είπε πως δεν υπάρχει πλέον ένα κλειστό κλαμπ που θα επιτρέπει ή θα απαγορεύει σε κάποιους την είσοδο η όχι στο συγκεκριμένο κλαμπ.

Είπε επίσης πως η απόφαση γεννά πολιτικά και ηθικά μια αδικία. Υποστήριξε ότι πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε η απόφαση για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Ανέφερε επίσης πως η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα ρύθμιση στη Βουλή λέγοντας ότι εάν δεν γίνει θα γυρίσουμε στο προηγούμενο καθεστώς. Είπε ότι η ρύθμιση θα κατατεθεί τη Δευτέρα με τη μορφή του κατεπείγοντος.

Τόνισε πως όσοι υπερθεματιστές δεν θέλουν τελικά τηλεοπτική άδεια θα τους επιστραφούν τα χρήματα. Ερωτηθείς αν σκέφτηκε την παραίτηση απάντησε ότι οποιοσδήποτε υπουργός γνωρίζει ότι αν θα βρίσκεται στη θέση του το αποφασίζει ο πρωθυπουργός.


Μπορεί να εγγυηθεί η @neademokratia ότι το δημόσιο θα εξασφαλίσει ποσό ανάλογο των 250 εκ. που είχε εξασφαλίσει ο δικός μας διαγωνισμός;


«Μπορεί να εγγυηθεί η Νέα Δημοκρατία ότι το δημόσιο θα εξασφαλίσει ποσό ανάλογο των 250 εκατ. που είχε εξασφαλίσει ο δικός μας διαγωνισμός;», διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε αποψινή ανάρτησή του στο twitter απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Λίγο νωρίτερα σε άλλη ανάρτησή του ο κ.Παππάς ανέφερε πως «ο κ. Μητσοτάκης δε θέλει τίμημα και προϋποθέσεις για τα κανάλια, από τώρα ως το νέο διαγωνισμό του ΕΣΡ. Τσάμπα όλα. Για αυτό όλη φασαρία».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο εκλογών είπε ότι η οικονομία σταθεροποιείται ενώ η χώρα –όπως είπε- είναι ένας σταθεροποιητικός παράγοντας στην ευρύτερη περιοχή.

* Η συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεοπτικού αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντυας στην ΕΡΤ. Ο κ. Κρέτσος ανέφερε πως η απόφαση του ΣτΕ κατά μια έννοια είναι κι ένα ριφιφί, επισημαίνοντας πως αυτή μας έφερε πίσω στο χθεσινό καθεστώς της ανομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: