ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Βλυχάδα: Δεν πίστευε αυτό που είδε ο πυροσβέστης!

Δωμάτια υπόσκαφα για επισκέπτες πολυτελείας. Υπό την γη πέντε μέτρα! Με μπαλκόνι στην Καλντέρα!


«Τσιράκια» με
μεγάλο θράσος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΗΡΑΣ - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ -

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΣΚΑΦΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΗ


Επισκέφθηκαν χθες οι επιθεωρητές περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ το υπόσκαφο πολιτελείας της Βλυχάδας στη Σαντορίνη. Μπήκε μέσα πυροσβέστης και εξερχόμενος τους έδωσε αναφορά.

Στο μεταξύ τσιράκια της εταιρείας, παρεμπόδιζαν τον έλεγχο του κλιμακίου και φωτογράφιζαν εκφοβιστικά τους υπαλλήλους του. 

Αυτό είχε σαν συνέπεια την επίσημη καταγγελία της πράξης στην Αστυνομία Θήρας. Επιβεβλημένο θεωρείται στο φάκελο που θα συνυταχτεί για το περιβαλλοντικό έγκλημα να συμπεριληφθεί και αμετανόητη στάση των αυθαιρετούντων, που έφτασαν να εκφοβίζουν!

Στο μεταξύ και ο ίδιος ο πυροσβέστης δεν πίστευε στα μάτια του μπροστά το τι είδε... Με έκσταση παρατήρησε κια φωτογράφισε τετραγωνικό προς τετραγωνικό τα απίστευτα που έβλεπε. Κάδους, τούβλα, μαδέρια, καρέτες που έχουν φωτογραφηθεί πριν η Αθηναίων Γη προχωρήσει σε κατάχωση, ήταν όλα μπροστά του. 

Βγήκε από το υπόσκαφο πολυτελείας και δεν έβρισκε λόγια να περιγράψει την αυθαιρεσία, που βασιλεύει πέντε μέτρα κάτω από την διαταραγμένη γη της Βλυχάδας!

Έκκληπτοί ακούγαν την περιγραφή του και οι επιθεωρητές του ΥΠΕΚΑ. Όταν τα γράφαμε από τούτο δω το Istologio, στο Υπουργείο υπήρξε μία συγκράτηση. Σαν να τα παραλέγαμε. Το κράτος και ο νόμος της προστασίας του Περιβάλλοντος ξεφτιλίζινται στη Βλυχάδα, τους διαμηνούσαμε και στο Υπουργείο δυσκολεύονταν να κατανοήσουν. Μέχρι που έστειλαν το κλιμάκιο να καταγράψει την τακτική των Eldorado.

Αλλά και οι αθαιρετούντες δεν πρέπει να το είχαν πάρει σοβαρά το ζήτημα του ξεσηκωμού των ευαισθητοποιημένων πολιτών, αλλιώς δεν θα συνέχιζαν την παρανομία! 

Καταγγελίες στο Istologio G. Mosxou αναφέρουν ότι τσιράκια της εταιρείας έφτασαν στο σημείο να φωτογραφίζουν υπαλλήλους που έκαναν τη διαπίστωση. Και να πολιορκούν τους επιθεωρητές εάν έχουν άδεια και άλλα απίθανα που τους ερωτούσαν. Εάν έχουν εντολή Εισαγγελέα αν εχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να μπουν να ερευνήσουν... Προσπαθούσαν να βρουν τυπικά κωλύματα. Καλείται ο Εισαγγελέας να λάβει θέση, αφού υπάρχει η σχετική καταγγελία στην Αστυνομία Θήρας.


Για  να το φυσούν και να μην κρυώνει...

ΔΕΙΤΕ τι εικόνες είδε ο πυροσβέστης: 








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επί ποδός Πυροσβεστική, διασώστες, υπηρεσία δόμηση...


Δεν υπάρχουν σχόλια: