ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Αυτή είναι η καρκινογόνα κεραία που τοποθετήθηκε σε απόσταση 100 μέτρων από δύο δημοτικά σχολεία!

Η επίμαχη κεραία της κινητής τηλεφωνίας στα Ζαρουχλέικα, 100 μέτρα από δύο δημοτικά σχολεία και παιδική χαρά.

Πάντα ευαισθητοποιημένος για θέματα που αφορούν στην πόλη που ζει και εργάζεται ο Οδυσσέας Ξεριζωτής φωτογράφησε και προβάλλει καμουφλαρισμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας σε πολυκατοικία στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η κεραία βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από παιδική χαρά της περιοχής.

Διαβάστε την ανάρτηση του κου Ξεριζωτή:

"Καλή εβδομάδα,

Φίλοι μου ζητάνε να βοηθήσω στο να προβάλλω μια κεραία κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα τριώροφης κατοικίας στα Ζαρουχλέικα διπλά σε παιδική χαρά και 100 μέτρα από δύο δημοτικά σχολεία.

Αυτό που θα συμβούλευα εάν και δεν είμαι ειδικός να κινητοποιηθούν οι κάτοικοι όλοι μαζί με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Γλα;yκου, Sύλλογο γονέων & κηδεμόνων τvν σχολε;iων καθώς να πάρουν συμβουλ;h από κάποιο δικηγόρο.

Πρέπει και στις γειτονιές οι πολίτες να είναι ενεργοί στα δύσκολα και μη".

Πηγή: the Best.gr

ΒΛΕΠΕ και Όχι στις κεραίες του καρκίνου, δίπλα στα μικρά παιδιά μας...
Δημοσίευση σχολίου