ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ



Πάτρα 29/3/2015

Αγαπητοί συμπολίτες.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΛΟ Της ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ - ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

 Καλούμε όλους τους σαράντα χιλιάδες από εσάς που πριν τρία χρόνια βάλλατε την υπογραφή σας, ζητώντας μαζί μας την άμεση παράδοση του θαλασσίου μετώπου, διεκδικώντας την ανάσα και την ζωή για την πόλη μας, για το μέλλον της, για τα παιδιά μας.


Καλούμε όλους τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, που και τότε συμπαρατάχθηκαν μαζί μας, να κινητοποιηθούν. Να καλέσουν τα μέλη τους, να εκδώσουν ανακοινώσεις και ψηφίσματα.

Καλούμε την νεολαία, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους συλλόγους τους, τους ποδηλάτες, τους ιστιοπλόους και ναυταθλητές, να αγωνισθούν για ένα χώρο που τους ανήκει.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας, να κάνει δική του υπόθεση την διέξοδο της πόλης μας στην θάλασσα της, να πιστέψει στην δύναμη του αγώνα. Οι αγώνες που έγιναν μέχρι τώρα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις η νίκη να είναι πλέον πολύ κοντά.

Καλούμε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, να ενεργοποιηθούν με την δημόσια τοποθέτηση τους, να συμβάλλουν στην ομόφωνη πρόσκληση από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 1/Απριλίου/2015, για την παλλαϊκή συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 4/Απριλίου/2015 στον μόλο της Αγίου Νικολάου.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή, να εκφράσει την ενότητα και την κοινή δράση, δίνοντας δύναμη ανυπέρβλητη στον αγώνα.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει το μακροχρόνιο αίτημα της πόλης, με ταχύτητα, όπως δημόσια υποσχέθηκε στον λαό της Πάτρας ο κ. Πρωθυπουργός τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: