ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τρικλοποδιά ο Κεγκέρογλου για ανθρωπιστική κρίση

Ερώτηση Κεγκέρογλου για τα 2 δις € στήριξη για την ανθρωπιστική κρίση
Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων, κατέθεσε στους Υπουργούς Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και Εργασίας, Παναγιώτη Σκουρλέτη, κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Βασίλης Κεγκέρογλου, με την οποία ζητά περισσότερη ενημέρωση για το θέμα της διασφάλισης πρόσθετης χρηματοδότησης δύο δις Ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση. 

Η ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου κατατέθηκε, γιατί - σύμφωνα με τον Βουλευτή - σχετικές με τη χρηματοδότηση ανακοινώσεις δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένα Ταμεία, Προγράμματα κ.λπ. «και παρ' ότι πέρασε αρκετό διάστημα από τότε δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ή έγγραφο των αρμόδιων Υπουργείων που να δίνει περισσότερη ενημέρωση» όπως επισημαίνει.


Αναλυτικά το περιεχόμενο της ερώτησης είναι το παρακάτω:

«Με πολύ ικανοποίηση δεχθήκαμε την ανακοίνωση, μετά την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ. Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για διασφάλιση πρόσθετης χρηματοδότησης δύο (2) δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση.

Επειδή οι ανακοινώσεις δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένα Ταμεία, προγράμματα κλπ και παρ΄ ότι πέρασε αρκετό διάστημα από τότε δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση  ή έγγραφο των αρμόδιων Υπουργείων που να δίνει περισσότερη ενημέρωση.

Παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω:

1) Από ποιές συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προέρχονται τα δύο (2) δισεκατομμύρια ευρώ;
2) Τα δύο (2) δισεκατομμύρια είναι επιπλέον από αυτά που ήδη έχουν  κατοχυρωθεί στη χώρα μας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ ή του πακέτου Γιούνκερ;
3) Με την επιπλέον χρηματοδότηση προτίθεστε να ενισχύσετε συγκεκριμένα προγράμματα και δράσεις που ήδη έχουν δημιουργηθεί ή θα προχωρήσετε σε επεξεργασία νέων προγραμμάτων και δράσεων;
4) Αν ισχύει το δεύτερο ποια νέα προγράμματα σκέπτεστε να δημιουργήσετε;
Παρακαλώ να μας καταθέσετε τα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή όποιας άλλης αρχής που αναφέρονται στα επιπλέον δύο δισεκατομμύρια ευρώ που ανακοινώθηκαν».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: