ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Μοσκοβισί: Δύσκολες αλλά σε καλό κλίμα οι διαπραγματεύσεις

Οι συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των δανειστών και της Ελλάδας δεν είναι εύκολες, αλλά γίνονται σε 'καλό κλίμα', δήλωσε ενώπιον του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Όπως ανέφερε ο κ. Μοσκοβισί, "αναζητούμε μια συμφωνία που θα λαμβάνει υπόψη τις προτεραιότητες της οικονομίας και τις επιθυμίες του ελληνικού λαού, αλλά και που θα σέβεται τις υποχρεώσεις της Ελλάδας έναντι των εταίρων".

Τέλος, σημείωσε ότι "το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μετρημένο, υπάρχουν προθεσμίες που πλησιάζουμε, εργαζόμαστε σε καλό πνεύμα, και δεν είναι απλά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο, οι ομάδες εργάζονται μέρα και νύχτα και Σαββατοκύριακα, έχουν κινητοποιηθεί όλοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: