ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Με 46 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, αλλά για πόσα θα προλάβει να πάρει απόφαση;


Φωτογραφία αρχείου.


Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.30 στην αίθουσα του κτιρίου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με 46 θέματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων τα παρακάτω:


1.      Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού, έτους 2015 στους ΟΤΑ α΄& β΄ βαθμού και τα Ν.Π.Ι.Δ. αυτών, ανταποδοτικού χαρακτήρα.
2.      Μονιμοποίηση των απασχολουμένων με «σύμβαση έργου – Αίθουσας», Εργαζομένων Σχολικών Καθαριστριών-Καθαριστών, στο Δήμο.
3.      Θέση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αρνητική στάση της Κυβέρνησης που αφορά: α) στη σίτιση των μαθητών και β) στην παραγραφή των συσσωρευμένων οφειλών των Σχολικών Επιτροπών.

Για το τελευταίο, που αφορά τα συσσωρευμένα χρέη κάποιων δήμων υπερχρεωμένων, που σύμφωνα με τα ισχύοντα θα έπρεπε από ετών να είχαν προβεί σε δραχμοποίηση περιουσιακών τους στοιχείων, για την εξόφληση των πιστωτών, αλλά οι προηγούμενες κυβερνήσεις κάλυπταν τα χρέη με μερική επιδότηση, με αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες της ΕΕ, ο Υπ. Εσωτερικών Ν. Φίλης κάλεσε την ΚΕΔΕ προ ημερών, συζήτησαν και συμφώνησαν τα δύο μέρη να τεθούν σε διακανονισμό σταδιακής εξόφλησης των χρεών τους με παρέμβαση του Υπουργείου.

Πάντως προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως το Δημοτικό Συμβούλιο ενός από τους μεγάλους δήμους της χώρας, συνέρχεται με πλειάδα ζητημάτων προς συζήτηση και ως συνήθως, αναμένεται αυτά περί το τέλος της συνεδρίασης λόγω περιορισμένου χρόνου να συζητηθούν ομαδόν και με ένα σμπάρο να αποφασίσουν, εάν αυτό λέγεται απόφαση, τα υπόλοιπα. Εάν δε τεθεί προς συζήτηση και θέμα προ ημερησίας διάταξης, τότε είναι που δεν θα συζητηθεί τίποτε ενδελεχώς!  


Προσωρινή διακοπή νερού το βράδυ της ερχ. Τρίτης 31-3-2015

Από την ΔΕΥΑ Πάτρας ανακοινώνεται ότι τη νύχτα της Τρίτης 31-3-15  προς Ξημερώματα Τετάρτης  1-4-15 και από ώρα 01.00  έως 05.00,  θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού λόγω εργασιών στο δίκτυο μεταφοράς νερού  στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών: Ελ. Βενιζέλου - Αγ. Ιωάν. Πράτσικα - Ανθείας - Ευβοίας - Αυλίδος - Ακρωτηρίου - Γλαύκος- Εργ. Κατοικίες Γλαύκου - Ακτή Δυμαίων - Ελ. Βενιζέλου.

Συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Από την Υπηρεσία τονίζεται ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης και παρακαλεί για την κατανόηση των συμπολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: