ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

In Case I Don't Die - A Greek whisper to Europe - «Σε περίπτωση που δεν πεθάνω...»

 


Ένας ελληνικός ψίθυρος προς την Ευρώπη...
 




Μήνυμα προς την Ευρώπη απευθύνει ομάδα Ελλήνων καλλιτεχνών, υπό τον τίτλο «In case I don't die- a greek whisper to Europe» (Σε περίπτωση που δεν πεθάνω- ένας ελληνικός ψίθυρος προς την Ευρώπη).

Σκηνοθετημένο από τον Νικόλα Ανδρουλάκη, σε μουσική Κωνσταντίνου Βήτα και με «πρωταγωνίστρια» την Ντάνι (Ιωάννα) Γιαννακοπούλου, «το βίντεο δεν φτιάχτηκε για να σας εντυπωσιάσει ή να σας σοκάρει. Επειδή αυτά τα λόγια δεν είναι κραυγή, αλλά ψίθυρος».

Πρόκειται για ένα μήνυμα υπέρ της Ευρώπης και της διαφορετικότητας, καθώς και «του δικαιώματος στην επιβίωση, στην εργασία, στην αισιοδοξία, στη ζωή», που είναι κοινό για όλους.

«Οι Έλληνες γίναμε το πειραματόζωο της πιο σκληρής λιτότητας. Επειδή τολμήσαμε να τη δοκιμάσουμε. Και τα καταφέραμε. Στα χαρτιά. Κι όμως αργοπεθαίνουμε. Στη ζωή. Τώρα τολμούμε να γίνουμε και το πειραματόζωο της ελπίδας. Για μια δικαιότερη Ευρώπη. Με σκληρή δουλειά. Με ειλικρίνεια. Μαζί. Μη μας αφήνετε μόνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: