ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Κάνε μία κατάληψη και συ, μπορείς !



Υπό κατάληψη η πρυτανεία στο ΕΚΠΑ από σήμερα το πρωί

 
Ξεκίνησαν με την κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου για να ρίξουν τον... άσπλαχνο και αγόγγιστο καπιταλισμό της αστικής μπουρζουαζίας, που ανέλαβε με τη μάσκα της παρα ή περι πλάνησης του χαζού λαού, αλλά όχι και των ζωντανών δυνάμεων του κινήματος, που βιγλατίζει ακοίμητο στις βουνοκορφές της πλ. Ομονοίας και του Λυκαβηττού! Σκοπός είναι  να συγκρουστούν με τις ευρωμιλιταριστικές αντιδραστικές, σκοταδιστικές και υπερμεσαιωνικές, μηδε εξαιρουμένων και μεσσιανικές, αντιλαϊκές (ξεχάσαμε, μήπως κάτι άλλο; όχι; καλώς) δυνάμεις του ευρωαμερικανοατλαντισμού.

Συνέχισαν με την επί εξαήμερο κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού "105,5 Στο Κόκκινο" καταπολεμώντας όλους αυτούς τους εργαζόμενους , που πήγαν να βρουν δουλειά και μεροκάματο στους καπιταλιστάδες του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη προσωπικά, για να μην πούμε και του Λαφαζάνη, που είχε κάνει συμβόλαιο με το λαό μαζί τους. Κι αφού οι άτιμοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν τόλμησαν να συγκρουστούν με τα προελαύνοντα τμήματα της αντεξουσίας και να τους αντιμετωπίσουν τα ΜΑΤ, έγιναν οι ίδιοι εξουσία επί μία εβδομάδα, εντός του σταθμού.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λέγουν ότι καλόμαθε η γρηά στο μέλι και είπαν να κάνουν μία κατάληψη ακόμη. Και από σήμερα, με δεδομένο ότι ο Υπ. Δημ. Τάξεως ξεκαθάρισε ότι η Αστυνομία δεν έχει θέση στα εσωπανεπιστημιακά ζητήματα, πραγματοποίησαν μία ακόμη κατάληψη στην πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) από το πρωί.

Μάλιστα προχώρησαν και στο δεύτερο σκέλος των σχεδίων τους και  στο κτήριο ανάρτησαν σχετικό πανό με την κατάληψη. Κι αυτό για να τους πάρουν τα κανάλια, να τους δείξουν ως τηλεκουτόχορτο στους θεατές, που μετά την συνεχή ροή ειδήσεων επί του ογκόδους προβλήματος θα έχουν και αυτά με κάτι να ασχοληθούν.

Οπότε και το επιμύθιο που τεκμέρεται είναι ετούτο: ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: