ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τον ψάχνει ο Εισαγγελέας τον Στ. Παπασταύρου πρώην σύμβουλο του Αντ. Σαμαρά

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μπαίνουν οι αποκαλύψεις για τον πρώην συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος "κοσμεί" τη λίστα Λαγκάρντ. Προκαταρκτική εξέταση για το αν ο Στ. Παπασταύρου έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας στη διάρκεια της κατάθεσής του στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ έχει διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας, Γαληνός Μπρης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Βήματος".

Υπενθυμίζεται πως χθες η ιταλική εφημερίδα "La Stampa" αποκάλυψε ότι ο Στ. Παπασταύρου δεν διέθετε έναν, αλλά δύο λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC.

Ο Σταύρος Παπασταύρου ισχυρίζεται ότι τα χρήματα δεν ήταν δικά του αλλά επιχειρηματία από το Ισραήλ, ο οποίος επίσης έχει κατάθεση στη λίστα. Το ίδιο και για την ιδιοκτησία της υπεράκτιας Sabri ltd με έδρα τα Virgin Islands, όπου εμφανιζόταν ως δικαιούχος της κατάθεσης.

Σε εμφάνισή του στον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου είχε πει ότι λειτουργούσε ως attorney πληρεξούσιος του επιχειρηματία.

Το ρεπορτάζ του "Βήματος" αναφέρει ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: