ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Συνέλαβε παρκαδόρους των νυχτομάγαζων η ΕΛΑΣ

Συλλήψεις παρκαδόρων κέντρων διασκέδασης της Αθήνας
Το ΣΔΟΕ και λοιπές υπηρεσίες αναλαμβάνουν για το... κουστούμι της φοροδιαφυγής!
 
 Το φαινόμενο της αυθαίρετης διαχείρισης θέσεων σταύθμευσεις εκ μέρους νταήδων της νύχτας, για λογαριασμό νυκτεριών καταστημάτων έχει λάβει διαστάσεις γάγραινας. 
 
Οι πολυμήχανοι της νύχτας, μετά τους πορτιέρηδες για την αφάλεια του καταστήματός τους εφηύβραν τους... παρκαδόρους. Κι έτσι με απειλή σωματικής βίας υποχρεώνουν τον ανύποπτο οδηγό που δεν θα εισέλθει στο κατάστημα που εργάζονται, να μην καταλάβει θέση πάρκιν, στο δρόμο που ανήκει στο Δημόσιο, εννοείται. 
 
Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30-10-2016, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή του Κέντρου Αθηνών. 

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη 11 ατόμων (8 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί), εκ των οποίων οι 8 εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι 3 ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες Yπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε. και Ε.Ο.Τ.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: