ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Δ. Παπαδημούλης: H ΧΑ υμνεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη  στην ιστοσελίδα του Politico, σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, σχολιάζει ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κάνοντας λόγο για βαρύ ατόπημα που υπονομεύει την ίδια τη δημοκρατία.


«H Χρυσή Αυγή υμνεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το «ξέπλυμỨπου έκανε στη ναζιστική βία. Βαρύ ατόπημα που υπονομεύει την ίδια τη δημοκρατία» αναφέρει ο Δ. Παπαδημούλης μέσω Twitter.

Ακρως υπονομευτική για την ίδια τη δημοκρατία

Ακρως υπονομευτική για την ίδια τη δημοκρατία χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την «de facto συμπόρευση του Κυρ.Μητσοτάκη με τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγή» τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ στηλιτεύοντας την προκλητικές δηλώσεις του στο Politico.

"Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των δηλώσεων του με τις οποίες ο επικεφαλής της ΝΔ ξέπλυνε τα εγκλήματα της Χ.Α. λέγοντας πως σήμερα “είναι σαν να μην υπάρχει” ενώ η δική της οργάνωσης είναι σε εξέλιξη, δημοσίευμα της ιστοσελίδας ethnikismos.net έσπευσε να του δώσει τα εύσημα εκθειάζοντας τον ισχυρισμό του πως “η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την Αριστερά τα τελευταία χρόνια'" υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Πρόσκοπος ο Τ. Μπαλτάκος  μπροστά στον Κυριάκο


Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, τις προκλητικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Politico, τονίζοντας ότι ο Τ. Μπαλτάκος φαίνεται πρόσκοπος μπροστά στον πρόεδρο της ΝΔ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Π. Πολάκη στο Facebook:

«Όταν Κυριάκο Μητσοτάκη κάνεις τέτοιες δηλώσεις που ο Μπαλτάκος φαίνεται πρόσκοπος, τότε:

-Ή έχεις βαθύ στρατηγικό αδιέξοδο
-Ή το πάθος της επιστροφής στην κουτάλα της εξουσίας έχει χτυπήσει κόκκινο
- Ή φοβάσαι για πρώτη φορά ,τι θα βγάλουν οι δικαστές για Ντυνάν, ΚΕΕΛΠΝΟ, ναρκοπλοία, πόθεν έσχες κλπ κλπ
- Ή όλα αυτά μαζί
Υ.γ Νιώθεις περηφάνια για τα συχαρίκια της φωτογραφίας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: