ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Η Νέα Δημοκρατία θέλει να κρυφτεί, αλλά δεν μπορεί




Λίγα μόλις λεπτά μετά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων σε Εξάρχεια και Κολωνάκι, η ΝΔ έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας την παραίτηση του Ν. Τόσκα, παρέχοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο πολιτική κάλυψη στην εξαγγελθείσα συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ.


Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της υποστηρίζει ότι «η σημερινή απόφαση απαγόρευσης της αυριανής συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ αποτελεί επισφράγιση της συνολικής αποτυχίας της Κυβέρνησης και στον τομέα της ασφάλειας.

Για πρώτη φορά με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται ότι τα Εξάρχεια αποτελούν άβατο.

Η απόφαση είναι πρόκληση για την δημοκρατική ελληνική κοινωνία. Για κάθε πολίτη αυτής της χώρας που θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και ασφαλής. Παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε αντιλήψεις αυταρχισμού.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα με σαφήνεια. Συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των αστυνομικών και εξέφρασε τις σοβαρές επιφυλάξεις του για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία τους.

Επισήμανε, όμως, ότι η Πολιτεία έχει υποχρέωση να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την έκφραση του δικαιώματος τους από τη στιγμή που έχει ληφθεί η νόμιμη άδεια για τη διοργάνωση της συγκέντρωσης.

Ο κ. Τόσκας αν είχε στοιχειώδη ευθιξία σήμερα θα έπρεπε να παραιτηθεί.

Αλλά προφανώς ακολουθεί το παράδειγμα του κ. Τσίπρα...».


Απάντηση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη

Η Νέα Δημοκρατία θέλει να κρυφτεί, αλλά πλέον δεν μπορεί, τονίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στη ΝΔ.

“Υποθάλπει τεχνητές κρίσεις με μορφή «ανταρτοπολέμου» προσβλέποντας σε μικροκομματικά οφέλη. Οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό. Η χώρα θα προχωρήσει. Οι πολίτες καταλαβαίνουν”, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: