ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Πέρασε η τροπολογία στη Βουλή για την ΠαναχαϊκήΧωρίς βάρη παλαιότερων χρεών πια

Πέρασε η τροπολογία από τη Βουλή! Η Παναχαϊκή θα μπορέσει να πορευθεί από δω και πέρα χωρίς τα βάρη των χρεών παλαιότερων ΠΑΕ, τα οποία περνούν στις πλάτες αυτών που τα δημιούργησαν!


Όπως ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής, το άρθρο 10 για τα χρέη των ΑΑΕ που πέρασε σχετικά άνετα με τις ψήφους των Ελλήνων βουλευτών, είναι πλέον νόμος του Ελληνικού κράτους.

Έτσι, η Παναχαϊκή Συμμαχία θα μπορέσει να κάνει ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς παλαιότερων… αμαρτιών τη δουλειά της για την επόμενη μέρα της Πατρινής ομάδας. 

Μετά και το σημερινό λοιπόν, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μπουν και νέοι επενδυτές στο σύλλογο, έτσι ώστε να γίνει δυνατός και να ελπίζει σε μια εποχή που θα θυμίζει κατά πολύ τις χρυσές στιγμές που έζησε τις παλαιότερες δεκαετίες!
Δημοσίευση σχολίου