ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση για τη σιδηροδρομική Νότια χάραξη Πάτρας



«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η επιτροπή πρωτοβουλίας για την Νότια χάραξη της Πατρών Πύργου  καλεί σε  σύσκεψη τους Βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τους  Δημάρχους  Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας, τους Δημοτικούς συμβούλους των αντίστοιχων Δήμων και τους  Περιφερειακούς συμβούλους,εκπροσώπους κομμάτων και θεσμικών φορέων, ΤΕΕ, ΟΛΠΑ, ΣΕΒΙΠΑ αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για την σωστή χάραξη των συγκοινωνιών (οδικών αξόνων και σιδηροδρόμων) η οποία θα αναβαθμίζει την περιοχή. Η συγκεκριμένη χάραξη ως έχει, είναι στρεβλή, καταστρέφει την Αχαΐα και δεν συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΧΑΡΑΞΗ       

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07/07/2017 και ώρα 8.00 μμ.

      Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: