ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Αναφορά στους βολεμένους της ΠΟΕΔΗΝ από Τσίπρα



Κατά τη διάρκεια ομιλίας του από το υπουργείο Υγείας ο Αλ. Τσίπρας, με αφορμή την συνδικαλιστική οπερέτα που συνεχίζεται με το «Καραβάνι» της ξεφτίλας, αναφέρθηκε και στους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, που κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο υπουργείο Υγείας, πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία στο μπαλκόνι ορόφου του απέναντι κτιρίου, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Ομοσπονδίας! 

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «βολεμένους συνδικαλιστές» που «είχαν μάθει να συνδιοικούν και στις ρεμούλες», και προσέθεσε ότι στις κινητοποιήσεις που εξαγγέλλουν δεν συμμετέχουν παρά μόνο ένα 4%, έως 5% εργαζομένων στο σύστημα Υγείας.

Από αυτούς έχουμε και στην Πάτρα. Πρόκειται για τους γνωστούς εργατοπατέρες, όπου ένας εξ αυτών μονίμως βρίσκεται σε άδεια και περιφέρεται ανά τας ρίμας!

Καταλήγοντας ο πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση υλοποίησε «την καθολική πρόσβαση του πληθυσμού στις υπηρεσίες Υγείας ενισχύοντας παράλληλα με πόρους και προσωπικό το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων, την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας με πόρους και προσωπικό και την αντιμετώπιση των φαινομένων σπατάλης και διαφθοράς στο φάρμακο και στις προμήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: