ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Η Ελλάδα, διαφορετικά θα έχανε την τροχιακή της θέση

“Τελικώς, κάποιοι δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν το γεγονός ότι –επιτέλους- η Ελλάδα φεύγει από τη λογική της Ψωροκώσταινας”, σημειώνει ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Χριστοφορίδης, με αφορμή την ανακοίνωση του Ποταμιού.


1. Επί ΝΔ, ο δορυφόρος πουλήθηκε μαζί με τον ΟΤΕ στην Deutsche Telecom.
2. Ο –ιδιοκτησίας του γερμανικού Δημοσίου- ΟΤΕ πούλησε τον Hellas Sat, αποκομίζοντας πολύ σημαντικά οικονομικά οφέλη για το ίδιο το γερμανικό Δημόσιο, ενώ απειλήθηκε και η φυσική παρουσία του κέντρου ελέγχου του δορυφόρου στην Ελλάδα.
3. Η Ελλάδα, χωρίς νέα σύμβαση και παρουσία δορυφόρου στο διάστημα, θα έχανε την τροχιακή της θέση, από την οποία διέρχονται οι επικοινωνίες του Στρατού, της ΕΥΠ και των Σωμάτων Ασφαλείας.
4. Η Κυβέρνηση, με τη διαπραγμάτευση για τη νέα σύμβαση, εξασφάλισε την τροχιακή θέση της χώρας και τριπλασίασε τα ανταλλάγματα υπέρ του ελληνικού Δημοσίου, διασφαλίζοντας παράλληλα διπλάσιες επενδύσεις.
5. Συνοψίζοντας, ο γερμανικός ΟΤΕ αποκόμισε σημαντικότατα οφέλη, εκποιώντας μια επένδυση υψίστης στρατηγικής σημασίας που είχε κάνει ο ελληνικός λαός όλη την προηγούμενη δεκαετία. Με τη νέα σύμβαση, η σημερινή Κυβέρνηση διασφάλισε επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, τη φυσική παρουσία του κέντρου ελέγχου του δορυφόρου στη χώρα, την ελληνική τροχιακή θέση και τριπλάσια ανταλλάγματα υπέρ του ελληνικού Δημοσίου.

Δημοσίευση σχολίου