ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Κατάθεση Γ. Ντάσκα στην Εξετ. Επιτροπή για την Υγεία


Στην εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία κατέθεσαν ο τ. πρόεδρος του "Ερρίκος Ντυνάν" Λυκούργος Λιαρόπουλος και σύμβουλος στο ν/σ επί Αν. Λοβέρδου καθώς και ο Γ. Ντάσκας. 

Ο κ. Λιαρόπουλος κατά την κατάθεσή του εκτίμησε ότι το ν/σ θα μπορούσε να είναι κόσμημα στο χώρο της υγείας επέρριψε όμως ευθύνες κακοδιαχείρισης στον κ. Μαρτίνη, τον οποίο χαρακτήρισε ως "δικομανή". Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαρτίνης είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ότι "Δεν θα σχολιάσω τίποτα για τον κ. Λιαρόπουλο. Θέλω να ξεχάσω και την ύπαρξή του".

Στον έλεγχο που διενήργησε ο κ. Λιαρόπουλος εννέα άτομα καταγγέλλονται ως αργόμισθα μεταξύ των οποίων ο σύζυγος της κ. Γεννηματά, Αν. Τσούνος, η Άννα Παναγιωταρέα και το στέλεχος της Ν.Δ. στο συνδυασμό Πατούλη και πρ. γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Τότα Χατζοπούλου.

Ο δημοσιογράφος  Γ. Ντάσκας που είχε ερευνήσει την υπόθεση για το σκάνδαλο του Ντυνάν κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή δήλωσε ότι υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Επιπλέον τόνισε ότι δεν είναι όλο το πολιτικό σύστημα αλλά "ορισμένες πολιτικές οικογένειες" που "ήθελαν τον Μαρτίνη εκβιαζόμενο, ως μαριονέτα στον Ερυθρό Σταυρό και το Ερρίκος Ντυνάν για να μπορούν να διορίζουν και να παίρνουν υψηλούς μισθούς". 

 
Δημοσίευση σχολίου