ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Αλλαΐ μπρε. Τι το περάσατε μπρε παλιοσυριζαίοι!

Που να το φανταζότανε ο αείμνηστος Γεννηματά, πως μόλις θα άφηνε γεια σε αυτό τον κόσμο, πολλά ζουλάπια θα εύρισκαν ευκαιρία να καθαγιάσουν τη βρωμιά τους! Αρκετοί ήταν οι αργόμισθοι στο «Ερρίκος Ντυνάν» και ονοματίζονται ένας προς ένας στην έκθεση Λιαρόπουλου. (ΔΕΙΤΕ: Κατάθεση Γ. Ντάσκα στην Εξετ. Επιτροπή για την Υγεία).
Άλλοι είναι μεγαλόσχημοι και προβεβλημένοι και άλλοι έτυχε να είναι σύζυγοι προέδρων κομμάτων. Ο λόγος για τον Ανδρέα Τσούνη, σύζυγο της Φώφης Γεννηματά, κόρη του αείμνηστου) που λάμβανε 2.500 ευρώ μηνιαίως από το Ερρίκος Ντυνάν χωρίς να δουλεύει. «Για να δουλέψει, πόσα ήθελε;» ήταν μια εύστοχη απορία που ακούστηκε στην Επιτροπή. Στην φωτογραφία αρχείου ο Γεννηματάς με την κόρη του στη Ν. Υόρκη το 1992.

Δεν υπάρχουν σχόλια: