ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Κυρίαρχο το ψηφοδέλτιο της νυν προέδρου Παναγοπούλου


Φωτογραφία αρχείου. Εμποροϋπάλληλοι Πάτρας, στις 6-11-13 σε Απεργία και Πορεία του  ΕΚΠ και της ΑΔΕΔΥ.


Στους Εμποροϋπαλλήλους Πάτρας – Αναμένονται προαναγγελθείσες αντιδράσεις από τον Δημ. Καραγεωργόπουλο


Στις κάλπες προσήλθαν  την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου οι εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας. Στις εκλογές συμμετείχαν τρεις παρατάξεις. Οι Ανεξάρτητη Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων της απερχόμενης διοίκησης, οι Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι και η Ταξική Πορεία.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, με απόλυτη πλειοψηφία ήρθε πρώτο το ψηφοδέλτιο  της Ανεξάρτητης  Κίνησης Εμποροϋπαλλήλων, με επικεφαλής την Γιώτα Παναγοπούλου, απερχόμενη πρόεδρο του Συλλόγου.

Αναμένονται αντιδράσεις εκ μέρους του εκπροσώπου της ΓΣΕΕ, μέλους του ΔΣ του ΕΚΠ και προέδρου της ΠΟΥΕ Δημ. Καραγεωργόπουλου, σύμφωνα με την προαναγγελία του, που φιλοξένησε το  Istologio

Η οπισθοχώρηση του ψηφοδελτίου Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι, το οποίο στήριξε, με βάνδαλη παρέμβαση, του στοιχίζει συνδικαλιστικά την στέρηση εκλογικών αντιπροσώπων, προσκείμενων στην πλειοψηφία της Διοίκησης του ΕΚ Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: