ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η προβοκάτσια των ακραίων της ΝΔ αποφεύχθηκε!

Φωτογραφία αρχείου επί ημερών συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αστυνομικές... αβρότητες υπό το βλέμμα του Κωστή Παλαμά. «Εάν ήμουν εγώ Υπουργός Δημ. Τάξεως, δεν θα άνοιγε ρουθούνι» είπε ο Άδωνις,  ελευθερωτής των Εξαρχείων! Και η ΠΟΑΣΥ: Οι Έλληνες αστυνομικοί, ανήκοντες στον σκληρό πυρήνα του κράτους, θα εξακολουθήσουμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας». Να τις χαίρονται τις... αρμοδιότητές τους οι της ΠΟΑΣΥ, αλλά δεν είναι πάντα χρήσιμες...



Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων για την απαγόρευση της αστυνομικής συγκέντρωσης στα Εξάρχεια: «Η Πολιτεία ομολόγησε την ανικανότητά της...»!


29-6-2011. Αστυνομική επίδειξη στο Σύνταγμα.
«Το θέμα της συγκέντρωσης των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων ήταν μια προβοκάτσια ακροδεξιών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας. Τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στα Εξάρχεια αποδεικνύουν την ορθότητα της απόφασης για απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών».

Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στο περιθώριο της ημερίδας του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας για την Ισλαμιστική Ριζοσπαστικοποίηση και τρομοκρατία που γίνεται αυτή την ώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Σημειώνεται ότι σε επίδειξη δύναμης προχώρησαν χθες βράδυ της Πέμπτης 29-6-2017, οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια την ίδια ημέρα που η ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) είχε αποφασίσει συγκέντρωση  στην περιοχή, συγκέντρωση που απαγορεύτηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Περίπου στις 9.45 το βράδυ ομάδα περίπου 30 αναρχικών με ορμητήριο το Πολυτεχνείο άρχισε να εκτοξεύει μολότοφ και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Λίγο αργότερα, στις 10.30 το βράδυ, η ένταση μεταφέρθηκε στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που διήρκεσαν έως τα μεσάνυχτα, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί. Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας».


Και η εφημερίδα της Αριστεράς, στο σημερινό κύριο άρθρο της, μεταξύ άλλων επισημαίνει για την στρατηγική του Κυρ. Μητσοτάκη, που επί 17 μήνες από την ανάληψη της αρχηγίας στη ΝΔ, επιμένει: 

«Με όπλα τις δημοσκοπήσεις και συνεπικουρούμενος από τα δορυφορικά κόμματα, προσπαθεί επισταμένα μέσω των διαπλεκόμενων ΜΜΕ να χειραγωγήσει την πραγματική εικόνα και, όπου μπορεί, επιχειρεί να κάνει... πραγματικότητα τη μαύρη εικόνα».

Και, συνεχίζει, με τα δύο ζητήματα των ημερών μας: 

«Ο ασύμετρος πόλεμος των σκουπιδιών και η συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια αυτό τον σκοπό είχαν. Όπως θα έχουν και οι επόμενες κινήσεις της Ν.Δ., γιατί, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Κατ’ αρχάς όχι μόνο δεν είναι ορατό κάποιο φρένο, αλλά αντιθέτως προχωρά με περισσή προθυμία σε πολιτικά αδίστακτες κινήσεις, όπως η δημόσια άφεση αμαρτιών στη Χρυσή Αυγή».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ακραιφνής υποστηρικτής της ΠΟΑΣΥ, δήλωνε χθες: «Όταν έλθει στην εξουσία ο Κυρ. Μητσοτάκης, σας το λέω για να το ξέρετε, θα ελευθερώσουμε τα Εξάρχεια...».

Και επαίρονταν ότι: «Εάν ήμουν εγώ Υπουργός Δημ. Τάξεως, δεν θα άνοιγε ρουθούνι».   

Επικουρικώς η ΠΟΑΣΥ τόνισε σε ανακοίνωσή της: «Η Πολιτεία ομολόγησε την ανικανότητά της... Οι Έλληνες αστυνομικοί, ανήκοντες στον σκληρό πυρήνα του κράτους, θα εξακολουθήσουμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας».

Τελικώς οι ακραίοι της ΝΔ, με την ανοχή του κόμματος, κάνουν το παν για να αποδείξουν ότι δήθεν υπάρχουν άβατα που δεν ελέγχει η Κυβέρνηση. Ενώ όταν επί των ημερών της... λαμπρής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που χρησιμοποιούσαν εναντίον κοινωνικών διαμαρτυρίων τα ΜΑΤ για... ψύλλου πήδημα, όλα ήσαν ελεγχόμενα! Η εμπειρία μας όμως, δεν επιβεβαιώνει αυτό που ισχυρίζονται τόσο η ΝΔ, όσο και η ΠΟΑΣΥ! 

Φωτογραφία από τα χθεσινά επεισόδια που προκάλεσαν καμιά 30ριά αναρχο-ανεγκέφαλοι, συνήθως συνεργάτες της ΚΥΠ. Σκεφθείτε τι θα συνέβαινε εάν επιτρέπονταν η συγκέντρωση αστυνομικών της ΠΟΑΣΥ. Θα παίζονταν το παιχνίδι των προβοκατόρων...



Δεν υπάρχουν σχόλια: