ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Ε&ΕΣΠ: Ευχαριστήριο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού
Και το πολιτικό σκηνικό της Αχαΐας για την τοποθέτησή  τους  στο θέμα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

«Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και όλο το πολιτικό σκηνικό της Αχαΐας για την τοποθέτησή τους σχετικά με την Παναχαϊκή και γενικότερα  με όλα εκείνα τα αθλητικά σωματεία τα οποία γίνονται ξανά ΠΑΕ και έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά χρέη.  
Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία αποσκοπεί στην αποτελμάτωση του ελληνικού ποδοσφαίρου δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία  στα σωματεία που μέχρι τώρα φαίνονταν να έχουν καταδικαστεί αιώνια από κακούς χειρισμούς και πολιτικές που εξυπηρετούσαν ίδια συμφέροντα.
Ο δρόμος για μια νέα σελίδα στην Παναχαϊκή είναι ανοιχτός και με σταδιακά βήματα θα ζήσουμε την αναγέννηση της ιστορικής ομάδας. Άλλωστε όλοι είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε για την υλοποίηση αυτού του στόχου». 
Δημοσίευση σχολίου