ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Εμπροϋπάλληλοι: «Αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα»

Ντ. Πεταλά 1-12-11, πλ. Εθν. Αντίστασης 24ωρη απεργία.

Η Πεταλά προσφεύγει κατά Τζάκη!

Η συνδικαλίστρια Ντίνα Πεταλά ανάρτησε στον τοίχο της (στο προσωπικό ρης fb) την ανακοίνωση του Σάββα Τζάκη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι» για τις εκλογές του περασμένου Κυριακοδεύτερου, προκειμένου  να καταδείξει τις αστήριχτες κατηγορίες με τις οποίες τα εναπομείναντα λείψανα της κάποτε κρατεάς ΠΑΣΚΕ, προσπάθησαν ατυχώς να εκπορθήσουν τις συνεπείς συνδικαλιστικές δυνάμεις, που επί χρόνια εμπιστεύονται το ψηφοδέλτιο και την πρόεδρο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πατρών Γιώτα Παναγοπούλου. 


Σε αυτή την ανακοίνωση, που δημοσιεύεται πιο κάτω (σ.σ.: και μπορειτε να την διαβάσετε κάνοντας κλικ επάνω της με τον κένσορα) ο κ. Τζάκης επικαλείται ανπόδεικτες κατηγορίες, βγαλμένες από τον πολιτικό βούρκο του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες ως λάσπη τοποθετεί στον συνδικαλιστικό ανεμιστήρα, κατηγορώντας τους πάντες.

Η πρόεδρος Γιώτα Παναγοπούλου, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, η Ντίνα Πεταλά και ο ΣΥΡΙΖΑ -κατά τον κ. Τζάκη- κατηγορούνται ότι εμπέδωσαν στους εμποροϋπαλλήλους τις 32 Κυριακές  εργασίας και άλλα πολλα που καμία σχέσεη έχουν με την πραγματικότητα, αφού αντιθέτως οι Σμαροβενιζέλου των καμμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και οι συνδικαλιστές τους ήσαν αυτοί που άνοιξαν θέμα, το οποίο ευτυχώς δεν πέρασε.

Κι ωστόσο «αλλού το όνειρο κι αλλού το Θαύμα». Ο μέντορας του κ. Τζάκη, ο Δημ. Καραγεωργόπουλος, εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ, απειλούσε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που έχανε ο προστατευόμενός του, αλλά το... θαύμα έρχεται από την συνδικαλίστρια Πεταλά, που δηλώνει πως θα προσφύγει κατά του κ. Τζάκη, για την συμπεριφορά του κια τα χτυπήματα κάτω από τη μέση που χρησιμοποίησε.  «Θα τα πουμε στο Δικαστηριο,αφου ετσι θελεις!», του διαμηνύει από τον τοίχο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:  



Διαβάστε το...........για να καταλάβετε τι γίνετε στον συλλογο εμπορουπαλληλων πατρας....όχι στην "εκλεκτη" των αφεντικών και του κόμματος που μας επέβαλλε τις 32 Κυριακές ανοικτά τα καταστήματα Γιώτα Παναγοπούλου ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑ ΤΖΑΚΗ — μαζί με Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, Duke Stam, Joe Papadopoulou και 19 ακόμη


Σχόλια
σαββας τζακης
σαββας τζακης Περαστικά σας κύρια πέταλα....αφού τακτοποιήσατε τον στο διοικητικό συμβούλιο και είχατε κινητοποιήσει όλο τον κομματικό σας στρατό τώρα ζητάτε τα ρέστα....όλη η ανακοίνωση είναι όλη η αλήθεια...ευχαριστώ που το δημοσιεύσατε για να διαβάσουν όλοι την αλήθεια.....εδώ είναι το τέλος του κομματικού κι εργοδοτικού συνδικαλισμού που υπηρετεί η κυρία Γιώτα....ευχαριστούμε τους εμποροϋπαλλήλους που μας δώσανε αύξηση 110% από το 2014....η κυρία Γιώτα κέρδισε στα χαρτιά έχασε κι έπαθε πανωλεθρία στην συνείδηση του εργατικού κινήματος κι στους εμπορουπαλληλους
 
Ntina Petala
Ntina Petala Ξερεις καλα την τεχνολογια και ξεμπλοκαριστηκες βλεπω,αθλιε!!!! Θα τα πουμε στο Δικαστηριο,αφου ετσι θελεις! ΑΘΛΙΕ ΠΑΣΚΙΤΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΚΕ,ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ! ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΗ ΓΙΩΤΑ............... ΣΥΡΙΖΑΙΑ! ΑΘΛΙΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!
 
σαββας τζακης
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
1
· Χθες στις 12:16 μ.μ.
 
στρατος καπετανιος
στρατος καπετανιος Δεν σας αρέσει που χάνετε τα κάστρα ένα ένα πασοκοειδη τέρατα....
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
1
· Χθες στις 12:16 μ.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: