ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Π. Σκουρλέτης: Σχέδιο σε εξέλιξη της Ν.Δ. για αναστάτωση


Ευθύνες στη Ν.Δ. και τον Κ. Μητσοτάκη επέρριψε ο ο υπουργός Εσωτερικών σχολιάζοντας την απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ για συνέχιση της απεργίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ενώ όπως πρόσθεσε είναι ένα "σχέδιο σε εξέλιξη της Ν.Δ. για να δημιουργήσει αναστάτωση". 


"Η κυβέρνηση δρομολογεί μέσω διαγωνισμού μόνιμες θέσεις στην καθαριότητα και εξασφαλίζει τις θέσεις των εργαζομένων" τόνισε ο υπουργός και συνεχίζοντας υποστήριξε ότι  "παρόλα αυτά με την ψήφο της γαλάζιας ΔΑΚΕ επιλέγεται οι τόνοι των σκουπιδιών να παραμείνουν στους δρόμους χάρη επιχειρηματικών συμφερόντων".

Όπως τόνισε ο κ. Σκούρλέτης "την κύρια ευθύνη την έχει η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης οι οποίοι όμηροι της ιδεοληψίας τους δεν νοιάζονται για την δημόσια υγεία και εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα".

Αντίθετα η κυβέρνηση έδωσε μια λύση συμβατή με το τι είναι κοινωνικό δίκαιο και παράλληλα να σέβεται το νομικό δίκαιο, συμπλήρωσε ο υπουργός.

"Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έχουν καταλάβει ότι είναι αδιέξοδη η συνέχιση της πορείας αυτής. Αυτή η υπόθεση το αργότερο ως την Πέμπτη θα έχει λήξει. Θα υπερασπιστούμε τη δημόσια υγεία με όσα μέσα διαθέτουμε" σημείωσε κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Σκουρλέτης.

Λίγο αργότερα ο κ. Σκουρλέτης και στο κανάλι Ε επανέλαβε ότι δεν θα μπορούσε να δοθεί στους εργαζόμενους στην καθαριότητα κάτι άλλο που να κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας και του Συντάγματος με δεδομένο ότι ήδη η κυβέρνηση άμβλυνε και το όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και έδωσε επιπλέον μοριοδότηση. Επιπλέον ο υπουργός Εσωτερικών υπενθύμισε ότι και θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους εργαζόμενους που ήταν συμβασιούχοι παλιότερα, να συμμετάσχουν.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: