ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Μοσκοβισί: Δεν θεωρώ λαϊκίστικο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το κυβερνών αριστερό κόμμα της Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να θεωρείται λαϊκίστικο, διότι έχει κάνει σκληρές επιλογές και έχει εφαρμόσει δύσκολες μεταρρυθμίσεις προκειμένου η χώρα να παραμείνει στην Ευρωζώνη», επισήμανε αναφερόμενος στην Ελλάδα ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί μιλώντας σε ημερίδα που οργάνωσε στις Βρυξέλλες το Ίδρυμα Ευρωπαϊκών Προοδευτικών Σπουδών.


Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Euractiv οι αναφορές του Γάλλου Επιτρόπου έγιναν σε συνέχεια ερώτησης προς τον Επίτροπο, εκ μέρους της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και πρώην Επιτρόπου, Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία έθεσε το ζήτημα «κατά πόσο ο αριστερός λαϊκισμός μπορεί να γίνει δεκτός στον προοδευτικό κόσμο».

Ειδικότερα για την ελληνική κυβέρνηση, ο Γάλλος Επίτροπος ήταν ξεκάθαρος: «Η Αριστερά είναι σε θέση να κυβερνήσει. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ως ένα λαϊκίστικο κόμμα» είπε απαντώντας στην κα Διαμαντοπούλου. Ως επίτροπος, συνεργαζόμενος με αυτή την κυβέρνηση, τους έχω δει να εφαρμόζουν σκληρές μεταρρυθμίσεις είπε ο κ. Μοσκοβισί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: