ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ανδρ. Ξανθός: Aντιστρέψαμε την κατάρρευση του ΕΣΥ




Καταφέραμε να αντιστρέψουμε την εικόνα κατάρρευσης του εθνικού συστήματος Υγείας, τόνισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σε ομιλία του μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο.


Στην ομιλία του, πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού, ο κ. Ξανθός είπε ότι αυτή η κυβέρνηση, όταν ανέλαβε, είχε πει ότι θα κάνει τρία σημαντικά πράγματα στην Υγεία:

- Θα αντιμετωπίσει το θέμα του αποκλεισμού των εκατομμυρίων ανασφάλιστων από το ΕΣΥ. Αυτό το έκανε με απόλυτη συνέπεια.

- Η δεύτερη κεντρική πολιτική δέσμευση ήταν ότι θα στηριχτεί κατά προτεραιότητα το δημόσιο σύστημα Υγείας. «Ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται σταδιακά ότι έχει υλοποιηθεί ή είναι σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία. Καταβλήθηκε ένα τιτάνιο έργο», τόνισε.

- Η τρίτη κεντρική πολιτική δέσμευση ήταν ότι θα ηθικοποιήσουμε το σύστημα Υγείας, με παρεμβάσεις εξυγίανσης, ελέγχου, θεσμικής αναδιοργάνωσης και περιορισμού των γνωστών και τεράστιων προβλημάτων σπατάλης και διαφθοράς και εκμετάλλευσης του αρρώστου. Ο υπουργός είπε ότι με όλες τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, και με κορυφαία τη σχετική Εξεταστική, η κυβέρνηση έχει δώσει το πολιτικό σήμα ότι δεν υπάρχει πλέον ασυλία, πολιτική συγκάλυψη και ανοχή της πολιτικής φαυλότητας της προηγούμενης περιόδου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ - avgi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: